İçeriğe geç
Meleklerle Gücünüzü Keşfedin Melekler · Kartlar · Sayılar · Esma · Şifa
Spiritüel Çalışmalar

6.Gün: Ülkemizin Alanının Temizleyip, Arındırma Çalışması

Hazırlayan: Ali Umut Güncelleme: 2 dk okuma 215 okunma
6.Gün: Ülkeminizin Alanının Temizlenme Çalışması
Kısaca

6.Gün: Ülkeminizin Alanının Temizlenme Çalışması: ilahi izinli olduğumuz kadar Kundalini Reiki ile alanların şifalanmanıza niyet ederek Kundalini Reiki enerjisi

Bu yazıda (3 başlık)
  1. Niyet Cümlesi: 
  2. 6.Gün: Ülkemizin Alanının Temizleyip, Arındırma Çalışması
  3. Sınırları nedir?
  4. Sık Sorulan Sorular

Niyet Cümlesi: 

  • Instagram’a ya da Facebook ya da Websitemize yorum olarak: “Ali Umut Uyanık veya Aysın Uyanık’ın Ülkemizin Alanının Temizleyip, Arındırma çalışması yapmasına izin veriyorum.” (Boş olan yere o gün hangi ALAN temizliği için çalışıyorsak o alanın adını lütfen yazın. İstediğiniz kişileri etiketliyebilirsiniz. Sadece niyetinizi kendi adınıza yapabilirsiniz , eş, çocuk (vb.) yani başka şahıslar adına niyette bulunamazsınız. Kendi alanınızın temizlenip arınması sizi ve çevrenizi direkt olarak  rahatlatacaktır.) 

diye yazan herkese saat 22:22 itibariyle toplu olarak Yüce Allah’ımızdan ilahi izinli olduğumuz kadar Kundalini Reiki enerjisini alan temizlemek için gönderiyor olacağız. (Çalışmalarımız 10-20 dk sürecektir. Dileyen uzanabilir, oturabilir, rahat ve meditatif bir durumda kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız gözlerinizi kapatmanız yeterli olacaktır. Ayrıca süreyi uzatabilirsiniz. )

Reklam

Not: Herhangi birimizin ismini yazmanız yeterlidir. (Ayrıca alma-verme dengesi için ya sokak hayvanlarını besleyebilir yada içinizden DUA vs.her ne geliyorsa yapabilirsiniz.)

Günü Kaçıranlar için Not: Günü kaçırdım diye sakın endişe enerjinizi aktive etmeyin 🙂 İlgili sosyal medya postları ya da web sitemizde bulunan yazının altına izin yazısını yorumu yaptığınızda enerji AKTİF olacaktır. Videoları izlemeye başlayabilirsiniz sonrasında. 

BİRE VE BÜTÜNÜMÜZE ŞİFA OLMASI NİYETİMİZLE…

Sonsuz Sevgilerimizle

***Çalışmamız ücretsizdir.

Ülkeminizin Alanının Temizlenmesi
6.Gün: Ülkemizin Alanının Temizleyip, Arındırma Çalışması
 

Meleklerle Gücünüzü Keşfedin YouTube’ta bizi takip edip sizi rahatlatacak videolarımızı izleyebilirsiniz. ↵

Meleklerle Gücünüzü Keşfedin Instagram’da bizi takip edip son yazılarımızı kaçırmayın . ↵

Reklam

6.Gün: Ülkemizin Alanının Temizleyip, Arındırma Çalışması

Bu çalışma, kişinin niyetini netleştirmesi ve gün içinde birkaç dakika durup kendine bakması için hazırlanmıştır. Kesin sonuç, kader değiştirme ya da başkasının davranışını yönlendirme iddiası taşımaz.

  1. Sessiz bir yer ve rahatsız edilmeyeceğiniz 10 dakika ayırın.
  2. Birkaç sakin nefesle başlayın; nefesi zorlamayın.
  3. Niyetinizi tek bir cümleyle, olumlu ve açık şekilde yazın.
  4. Çalışmayı bitirince aklınıza geleni deftere not edin.
  5. O gün atacağınız somut bir adım belirleyin.

Sınırları nedir?

Bu tür çalışmalar başkasının iradesine, kararına ya da duygusuna müdahale aracı değildir. Niyet her zaman kişinin kendi hayatı, huzuru ve korunması üzerine kurulur. Sağlık, hukuk ve para konularında yetkili bir uzmana danışmanın yerini tutmaz.

Devamı: Spiritüel çalışmalar · Niyet çalışmaları · Korunma

Sık Sorulan Sorular

1Ülke alanı için niyet kurmak ne işe yarar?
Bu gelenekte ortak iyilik niyeti, kişinin kendi çaresizlik hissini de hafifletir. Ülkeyi değiştirme iddiası taşımaz; iyilik dileme pratiğidir.
2Siyasi bir taraf tutmak gerekir mi?
Hayır. Niyet kimseye karşı değil, ortak huzur ve iyilik yönündedir.
3Somut bir şey yapabilir miyim?
Evet ve önerilir: bir bağış, bir gönüllülük ya da çevrenizde bir kişiye yardım. Niyet, eylemle birleştiğinde anlam kazanır.
4Bu adım kaçıncı gün?
6. gündür; 7. gün dünyanın alanı ile seri tamamlanır.

Bu yazıdaki manevi yorumlar öneri ve tavsiye niteliğindedir. Sağlık, hukuk ve para konularında ilgili uzmanlara danışın.

Bu yazı sana iyi geldi mi?

Bir sonraki adımın:

Reklam
Etiketler:
Bilgilendirme notu

Bu yazıdaki bilgiler eğitim ve bilgilendirme amaçlıdır; kişisel deneyim, görüş ve öneri içerir. Tıbbi, psikolojik, hukuki ya da finansal tavsiye yerine geçmez. Uygulamaları kendi sorumluluğunuzla, gerektiğinde bir uzmanın görüşünü alarak değerlendirin.

Paylaş:WhatsAppPinterestFacebookXTelegram
215 kez okundu
Ali Umut
Ali Umut

Reiki ve Quantuma olan ilgim nedeni ile kişisel gelişim alanında yazmaya başladım. Meleklerle Gücünüzü Keşfedin ailesine katılarak bir çok konuda bilgi sahibi oldum. Teşekkürler.

Tüm yazıları →

İlgili yazılar

7 yorum

  1. Aysın Uyanık in ülkemizin alanının temizleyip, arındırma çalışması yapmasına izin veriyorum..

  2. Ali Umut Uyanık veya Aysın Uyanık’ın ülkemizin alanının temizlenmesi çalışması yapmasına izin veriyorum

  3. Ali Umut Uyanık’ın ülkemizin alanının temizlenmesi çalışmasını yapmasına izin veriyorum

  4. Ali Umut Uyanık veya Aysın Uyanık’ın Ülkemizin Alanının Temizleyip Arındırma Çalışması yapmasına izin veriyorum

  5. Ali Umut Uyanık veya Aysın Uyanık’ın Ülkemizin Alanının Temizleyip, Arındırma çalışması yapmasına izin veriyorum.

  6. Ali Umut Uyanık ve Aysın Uyanık’ın ülkemizin alanının temizlenme çalışması yapmasına izin veriyorum

  7. Ali Umut Uyanık veya Aysın Uyanık’ın ülkemizin alanının temizlenmesi çalışması yapmasına izin veriyorum

✧
Bu yazı sana ne hissettirdi?

Aynı sayıyı sen de mi görüyorsun, çalışma sana iyi geldi mi, aklına takılan bir soru mu var? Aşağıya bırak — okuyor ve cevaplıyoruz. Sorduğun soru başkalarına da yol gösteriyor.

Yorum yaz

E-posta adresin yayınlanmaz. Yorumlar okunur ve kontrol edildikten sonra yayına alınır.