Ayakların Zihinsel ve Duygusal Hastalık Sebepleri -2-

0 3

Selamlar,

Ayaklarımızın rahatsızlık sebeplerinin 2. bölümü; Yaşamımızda hiç bir şeyin sebepsiz olmadığını iyice öğrenmiş bulunmaktayız. Bu yazımızın hepimizin ilgisini çekeceğini görüyor gibiyim. Bildiğiniz üzere refloksoloji bilimine göre ayaklarımızın bir çeşit haritasını taşımakta olduğu söylenir. Dolayısıyla, ayaklarımızla ilişkilendireceğimiz tüm sorunlar vücudumuzun hangi kısmının benimle konuştuğunu anlamamı sağlayabilir. Bu duruma göre Ayaklarım ağrıdığı zaman.(Adımlarımı yavaşlatmam gerekebilir.) Birinin ayağıma basmasına izin mi veriyorum:(Eğer aile üyelerinden biri hayata veda etmek üzereyse ayaklarım reaksiyon verebilir.) Sağ veya sol ayağımıza kramp girerse: (Bana ilerlemeye dair duyduğum direncin hangi seviyede olduğunu ve gitmekten korktuğum yönü gösterebilir.) Ayağımı burkarsam:(Birinden ayrılmak istediğimi ancak kalmaya zorlandığımı gösterir.) Ayağımı çarparsam: (Bu, birilerinin veya bir şeylerin bana ayak bağı olduğu amlamına gelir. Eğer ayağımda Kırık varsa:(Bu tek bir yöne gitmekte ısrar ettiğim için hayatın bana “Dur” ne yapman gerektiğini seçimlerini gözden geçir. Dediğinin İşaretidir.) Düztabanlık ise:(Bana esnek olmayan bir yapıya sahip olduğumu gösterir.) Taban kemerim yüksekse: (Bu durum sosyal hayatımı özel hayatımdan son derece net bir şekilde ayırdığımı gösterir.) Ayağım şişmişse: (Yaşamımda gitmem gereken yönle ilgili hissettiğim duyguları içimde  tutmamla ilgili) Ayağımın terlemesi: (Açığa çıkan duygularımın aşırılığını), Ayak sürümem ise: (Yaşamımda sürüncemede kalmış ilerlemesini istediğim durumlar her ne ise) Ayakların sürekli üşüyorsa: (Kendime Annemle ilgili sorular sorabilirim en basit sebebi “soğuk ve uzak” bulmam olabilir.) Şayet Parmak ucunda yürüyorsam: (Kendime şunu sormalıyım “neden saklanma ve fark edilmeme ihtiyacı duyuyorum.)

OLUMLAMALARI: Ayaklarımı sevmeyi kabul ediyorum. Çünkü ayaklarım tüm benliğimi hayat yoluna ulaştırıyor. Ayaklarımı ne kadar çok sever ve kabul edersem onlar da işlerini o kadar kolay yapabilir.  Derin isteklerimle uyumlu olup neşe içinde ilerlemeyi seçiyorum. Köklerimle temas kurarak yolumda nezaketle ve kararlılıkla ilerleyebilirim. “Künfeyekün” Ol der olur. Bütünümüze ŞİFA OLSUN.

Sevgide ve ışıkta Kalın.

Teşekkürlerimizle.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.