Direnç Yasası

0 7.497

Farketmeden bir çok durumda Direnç Yasası’nı tetiklediğinizi biliyor muydunuz?

Herhangi bir şeye odaklandığımızda  onu yaşamımıza çekeriz. Peki onu tam istediğimiz gibi mi çekeriz yoksa bizi hayal kırıklığına uğratacak şekilde mi? Bilinç altımızı kontrol etmemiz o kadar kolay mı? Acaba mı sorusu dönmeye başladığında zihnimizde farketmeden “Direnç Yasası’nı” harekete geçirmiş oluruz. Direnç yasasından korunmak için onun çalışma prensibini doğru bir şekilde anlamak gerekir.

Bir ilişkiye başlamışsınızdır ve yüreğiniz pır pır ediyordur. Örneğin; arkadaşınız size sevgilin acaba seni senin kadar seviyor mu? dediği anda ister istemez şüpheler oluşmaya başlar. Bir kelime ile bilinç altınıza olumsuzluğu kodlamış olursunuz. Yani “direnç yasasını” tetiklemiş olursunuz. Böylelikle sizin içinizde endişeler, korkular bir çığ gibi büyümeye başlar. Bir şekilde ilişkiyi didiklemeye ve açık aramaya başlarsınız. Daha sonrada direnç yasası sizi ele geçirerek güzel bir ilişkiyi yıkıma çevirir.

Mantığınız olumluyla olumsuzu ayırabilir ama bilinç altınız iyiyi ya da kötüyü ayırt etmez.  Aileniz, arkadaşlarınız ve çevreniz direk veya dolaylı farketmeden sizi etkileyebilir. Bu nedenden karşıdaki kişi “seni senin kadar seviyor mu” demek yerine “sana olan sevgisi hakkında ne düşünüyorsun” diyerek olayı sizin insiyatifinize bırakmalıdır. Eğer ki ilişkide şüpheli bir durum varsa onu kendiniz  çözümlemeniz daha sağlıklıdır.

Hayatımızda istediklerimizi değil istemediklerimizi düşünmeye devam edersek bu durum  tekrar eder. Tekrar ettikçe istemediklerimizi yaşamımıza çekeriz.  Bu nedenden aileniz, arkadaşlarınız ve çevrenizde arkadaşların söylemlerine hem de kendinizi onlara karşı söylediklerinize dikkat ederseniz ve olumlu  kalırsanız tüm güzellikleri hayatınıza çekmeye başlarsınız.

Nasıl sürekli olumsuz konuşmak hayata olumsuzlukları çekerse olumlu konuşmakta aynı şekilde hayatınıza olumlulukları getirir.

Sevgide ve Işıkta Kalın.

Teşekkürlerimizle.

Not: Bilinçaltınızı değiştirmek için aşağıdaki olumlu sözleri lütfen her gün kendinize tekrar edin ya da yazın.

“Ben çok değerliyim, kendimi çok seviyorum, ben yaşamın tüm maddi ve manevi bolluğunu hak ediyorum, ben çok sağlıklıyım, ben an’da ve dengedeyim.” HUZUR VE ŞÜKÜR FREKANSINDAYIM.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.