Covid-19 Enerjisinden Alan Temizleme ve Arınma

Covid-19 Enerjisinden Alan Temizleme ve Arınma için çalışmamız sizlerlerle

0 1.682

Selamlar, Bugün Sevgili Yasemin Derya Metin’in (@yaseminmetinhelios) bir yazısına denk geldim. Bu yazıyı sizlerlede kısaca paylaşmak istedim. Yüce Yaratıcımın izniyle şu süreçte hepimizin yaşamını etkileyen Covid- 19 Virüsüyle ilgili kendinizin yapabileceği kısa bir çalışma.

Her nerede yaşıyorsak; yaşadığımız  yerleşim yerindeki her insanın Covid-19’a yüklediği enerjiler her insanı etkilemekte. Bu enerjiyi insanlık olarak biz var ettiğimiz gibi yeniden temizleyip ortadan kaldırmalıyız. Sağlıklı ve dengeli yaşamak istiyorsak bunu yapmalıyız.

Covid-19 Enerjisinden Alan Temizleme ve Arınma Çalışması

ÇALIŞMA: Şu an bulunduğum yerleşim yerindeki burada olan insanların var ettiği Covid-19 ile bağlantılı insanlığa hizmet etmeyen enerji alanının İlahi izinli olduğum kadarıyla arınması için koşulsuz sevgi enerjisini yönlendiriyorum” niyetini günlük yapabilirsiniz.

Artık ben kendi alanımı temizlerim diğer insanlar ne yaşarsa yaşasın beni etkileyemez programı geçerli değil. Birlik bilincinde bana ne deme gibi bir program yok. Eminim ki yukarıda verdiğimiz bu kısa güzel çalışmayı herkes kolayca yapabilir. Benim ve bütünümüzün en yüksek hayrına Şifa Ol’sun.

Sonsuz sevgilerimizle

Başmeleklerle Şifa Çalışması Meditasyonu

Sevgide ve Işıkta Kalın.

Instagram ve Youtube‘ta bizi takip edin 

Şifa Yazılarımız içni tıklayın… ↵

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.