2018 Yılı Oğlak&Yükselen Oğlak Burç Yorumu

0 2.914

2018 Yılı Oğlak&Yükselen Oğlak Burç Yorumu

Sil baştan başlamak gerek bazen!

Oğlak burçları bu yıldan itibaren gelecek 2,5 yıllık süreçte büyük değişimler yaşayacaklar, hayatlarında pek çok şey aynı kalmayabilir Oğlakların. Yay burçları bu süreçten geçti pek alışık olmadıkları disipline, hayatlarını yapılandırmaya ve zorluklara maruz kaldılar ama Satürn’ün etkisine alışık olmadıklarından sizden daha çok zorlandılar. Oğlak burcunun yöneticisi Satürn olduğundan aslında bu etki Oğlaklara daha kolay gelecek ve bir şeyleri yapılandırmaları kolay olacak. Zor olan taraf ise Oğlakların değişimi pek sevmemeleri ve Satürn’ün hayatınızda sağlam olmayan şeyleri yıkarak yenilemeye çalışması olacak. Her bitiş bir başlangıçtır ama tabiî ki bu bitişler sizi üzüyor da olacak. O yüzden sağlam olmayan ilişkiler, işler, arkadaşlıklar bu yılda bitebilir. Yerine ise zamanla yenileri geliyor olacak tabiî. Sizin için fırsat olan alan ise, hayatınızda yolundan gitmeyen veya hoşunuza gitmeyen şeyler varsa bunların hepsinin yenilenecek olması. Bu transit 2,5 yıl sonra bittiğinde geriye dönüp bakıp neler değişmiş şaşırabilirsiniz. Kurallarınızdan ve hayata sınırlı bakış açınızdan, kafanızda oluşturduğunuz kalıplaşmış düşüncelerden ödün vermeniz gerekiyor olacak.

Parasal konularda da büyük değişimler yaşanacak bu yıl, parayı kazanma şekliniz değişebilir, ortak bir iş kurabilirsiniz ve bankalarla ilgili konular son derece gündeminizde olabilir. Bu etki aslında 2017 yılının ikinci yarısından itibaren etkinleşti o yüzden bazı değişimler oluşmaya başlamış olabilir bu 2018 yılında devam edecek. Yine iş değişiklikleri ya da parasal konularda bazı idare edilmesi gereken durumlar oluşabilir, Şubat ve Ağustos sonrası bu değişimlerin aktif olacağı 2 zaman dilimi olacak. Burç yöneticinizin burcunuzda geri hareket yapacağı 17 Nisan ile 6 Eylül arasında ise geçmişten gelen konular, sorunlar ve durumlar ilginizi isteyebilir ve ilerlemekte zorlanabilirsiniz.

Aslında Satürn’ün burcunuzdan geçmesi ile yaratacağı zorlu etkinin en büyük yardımcısı hayaller, umutlar, arkadaşlar ve sosyal çevrenizi anlatan alandan şans gezegeni Jüpiter’in geçmesi olacak. Yeni çevrelere girmeniz, yeni ve önemli insanlar tanımanız söz konusu olacak. Arkadaşlarınızdan büyük destekler görmeniz de söz konusu olacak. Ayrıca hep hayal kurduğunuz şeyleri yapmanız için fırsatlar çıkaracak karşınıza, mesela ev – iş arasında gidip gelen bunalmış bir insansanız belki işten çıkartılacaksınız güzel bir tazminat alacaksınız ve hep yapmak istediğiniz bir tatile gitmek ya da bir eğitime katılmak için zaman ve parasal destek bulacaksınız. Mutsuz evliliği olanlar da bu yıl ayrılıp kendilerini farklı aktivitelere odaklayabilirler ve hayatları açısından önemli bir yıl yaşayabilirler. Büyük ve önemli değişimler kapınızda olacak bu yıl sevgili Oğlaklar bu değişimleri korkulacak bir şey olarak görmek yerine yenilenmek için fırsatlar olarak görmenizin size büyük yardımı olacak. Biliyorum maddi –manevi güvencede olmayı seviyorsunuz ama hayatın dinamiği de değişimde yatıyor. Güzel değişimlerin ve şansların yolunuza geleceği, harika bir yıl dilerim.

Astrolog Güliz Kına

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.