Niyet Yasası

0 3.782

Hepimiz her zaman fikirlerimizi doğru olsada olmasada bir şekilde sözlü şekilde beyan ederiz. Ama içten yani kalpten geçen sözler aslında çok daha etkilidir. Konuştuğunuz kişilerin söylediği sözler aslında içinden geçen değilse işte o zaman evrenin harekete geçmesinde problemler başlayabilir. Niyet Yasası” kalbinin derinlerinden geçen hislerle devreye girmektedir. Niyet bazen zarar verirken bazense şifa verebilir.

Niyet İyiyse

Şunu bilmeliyiz ki üzerimizde bir çok kişinin etkisi vardır. Birinin bize sürekli olarak sen çok başarılısın demesi hayatımızdaki başarılara katkıda bulunmaktadır. Bu nedenden çevremizde mümkün olduğunca bu söylemleri içinden geçiren kişilerle vakit geçirmemiz çok önemlidir. Sizin her zaman iyiliğinizi isteyen insanların çevrenizde olması onların niyetleri nedeniyle fark etmeden size huzur, mutluluk ve başarı konusunda her zaman bir adım öne götürecektir.

Niyet Kötüyse

Kötü niyetli kişilerde bir şekilde kıskançlıkları yüzünden direk kuyu kazmasalarda niyetleri nedeni ile bir çok kanalın önünü tıkarlar. Kalpten geçen kötü niyet bir sis bulutu gibi hedefteki kişiyi çevreler. Bu kişilerin yakınlarımızda olmasının sonuçları  zamanla bütün işlerin ters gitmeye başladığını ve sıkıntılarımızın sebepsiz bir şekilde artması olarak da yorumlayabiliriz. Çevremizdeki kişileri iyi tanıyıp niyetlerine göre onları yaşamımızdan (olumsuz düşünenleri) mümkün olduğunca uzaklaştırmalı ya da onları olumlu düşüncelere yönlendirerek negatifliği dönüştürmeliyiz.

Çevrenizde mümkün olduğunca olumlu düşünen insanları tutun ki bu şekilde tüm tıkanıkları açarak rahat bir nefes alırız.

Niyet bir okyanus gibidir girdabına kapılıp batada bilirsin ya da sonsuz güzelliği ile hayatı tadadabilirsin. 

Ali Umut Uyanık 

Sevgide ve Işıkta Kalın.

Teşekkürlerimizle

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.