Esma-ül Hüsna (EL-MUKTEDİR) ile Şifa Bulmak & 744 Kere & Her İşte Başarılı Olmak İçin

0 35.736

Merhabalar,

Pazar Gününün Gezegeni: ☀️ GÜNEŞ,

Güneş Neyi Yönetir: Otorite, Canlılık, Güç, Baba’yı

Hizmet Meleği: RUKYAİL

Madeni: Altın

Burcu: Aslan (Esed)

Notası: Re

Her işte başarılı olmak, unutkanlık ve acizlikten kurtulup ruhumuzun direncinin artması, hakimiyetimizin güçlenmesi pek çok hayr’lı işlere güzelliklere kavuşmak, başarı kapılarının açılması için Pazar günleri okuyacağımız Esma-ül Hüsna’dan Yüce Allahımızı anacağımız isimlerinden biri olan Esma’yı sizinle aşağıda paylaşıyoruz.

EL-MUKTEDİR (744 Kere)

ANLAMI: Kuvvet ve kudret sahipleri üzerinde dilediği gibi tasarruf eden Mutlak kuvvet sahibi..

Evrensel Kitabımız Kur-an’ı  Kerim “Kehf Suresi,  45. Ayet’inde der ki;”Dünya hayatının gökten indirdiğimiz suya benzediğini onlara anlat: Öyle ki, yerin bitkileri onu emerek (zengin bir çeşitlilik içinde boy verip)birbirine karışırlar; (ama bütün bu canlılık, çeşitlilik) sonunda rüzgarın sağa sola savurduğu çer-çöpe döner. İşte (bunun gibi) sınırsız gücüyle her şeyi belirleyen(yalnız) Allah’tır. ” 

NİYETİMİZ:  İlahi Sevgi’den; Her işte başarılı olmak, unutkanlık ve acizlikten kurtulup ruhumuzun direncinin artması, hakimiyetimizin güçlenmesi pek çok hayr’lı işlere güzelliklere kavuşmak, başarı kapılarının açılması için  niyet edebilirsiniz.

Hepimize şifa olması dileğimizle…

Sevgide ve Işıkta Kalın

Sonsuz Sevgilerimizle…

Esma-ül Hüsna’lar  (Allah’ın 99 İsmi) Hangi Esmalar Hangi Günlerde Okunur ?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.