2020 Yılı Balık Burcu Yorumu!

0 6.713

2020 yılında burçları neler bekliyor? Balık ve Yükselen Balık 2020 yılı yorumu!

Balık & Yükselen Balıklar: Balıklar için 2019 ve 2020 yılında hem aşk, çocuklar konuları ön planda hem de hayal ettikleri şeyler yolunda gitmek için çaba göstermek. 2019 yılında yaşadıkları şeyler ve ana temalar 2020 yılının özellikle ilk yarısında da gündemde olacak ama bu sefer daha destekli etkiler ile birlikte! 2020 Yılı Balık Burcu Yorumu!

Sosyal çevrenizde bir değişim, bazı arkadaşlarınız hayatınızdan çıkarken yenilerinin gelmesi söz konusu olduysa bu yıl çok daha sizin yolunuza uyumlu kişiler gelecek sevgili yükselen Balıklar. Yıl başlangıcında Yengeç – Oğlak aksında yaşadığımız tutulmaların devamı olan ve 2020 yılına girmeden hemen önce 26 Aralıkta yaşayacağımız Oğlak burcundaki Güneş tutulmasının karşılığı olan tutulma 10 Ocakta Yengeç burcunda bir ay tutulması olarak gerçekleşecek. Bu tutulmalar Balıklar için hem aşk, çocuklar hem de hobi gibi yapılan işler alanında tetiklenmeler sağlıyor. Eğer hayal ettiğiniz şeyler var ve bu yolda yürümek için çaba gösteriyorsanız ama türlü zorluklar geldi ise Ocak ayında atılacak ilk tetik sonrasında önünüz açılacak Balıklar. Sadece birşeyleri zihninizde hayal ederken fazla büyütmediğinizden emin olun. Bekar Balıklar için aşk konularında henüz iyi gelişmeler elde edemediler ise 2020 yılında güzel gelişmeler ve iyileşmeler mümkün. Yine çocuğu olan Balıklar için 2020 yılında onlarla ilgili konular ön planda olacak.

17 Şubat – 10 Mart arasında burcunuzda yaşanacak Merkür gerilemesi sizin burcunuzda olduğundan hayatınızın her alanını etkilemeye müsait. Bu dönemde yeni işler yerine eskiye dönüp sizi durduran şeylerin ne olduğunu bulup, onların üzerinde çalışmak çok daha mantıklı olacaktır. haritanızda Merkür aile ve ilişkiler alanını da yönettiğinden bu konularda eski bazı durumlar gündeme gelebilir. Eski bir aşk, eş veya ilişki olabilir bu…

Tutulmalar Oğlak – Yengeç aksında demiştik bu tutulmalarla birlikte yılın ilk yarısında da aşk, hobi gibi yapılan işler ve arkadaşlıklar konuları gündemde ve değişime açık olurken Jüpiter’in bu alandan geçmesi dolayısı ile daha destekli olacak ama yine de çok kritik olan ve dikkat etmek gereken bazı dönemler var ki bunu daha önce yazmıştım bu yazıdan okuyabilirsiniz. Yılın dikkat etmek gereken zamanları için özellikle bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

Yılın en önemli bir diğer gezegen gerilemesi ise 13 Mayıs – 24 Haziran arasındaki Venüs gerilemesi olacak (ikizler burcunda). Venüs genel anlamda ilişkileri ve para konularını etkilediğinden bu alanlarda dikkatli olmak gerekecek. Sizin özelinizde ise bu gerileme aile, ev, gayrimenkul konularını anlatan alanda olacağından bu konularda esktra dikkatli olmanız gerekecek. Ev alım satımı veya ailenizle ilişkilerde bu dönemde ilerleme kaydetmek mümkün olmayabilri, akışta kalmak önemli…

21 Haziran – 5 Temmuz tarihlerinde Yengeç – Oğlak aksında yaşayacağımız ve bir serinin sonunu anlatacak olan tutulmalar tekrar gelecek. Bu senenin ikinci yarısında ise tutulmalar Yay – İkizler aksına geçecek ve bu tutulmalar sizin için daha yüksek etkiye sahip olacak. Yükselen Balıklar için bu tutulmalar, aile, ev, yerleşim ve iş alanında olacak. Bir iş değişimi veya ev değişimi bu dönemde söz konusu olabilir ama bu etki yaklaşık 2 yıla yayılan bir etki olacağından hemen olacak diye birşey yok sadece bu tutulmalar ilk tetiğini atabilecek.

Yılın diğer bir önemli olayı ise Mars gerilemesi, bu gerileme yılın sonlarına doğru olacak, 10 Eylül – 13 Kasım arasında Koç burcunda devam edecek bu gerileme sizin para alanınızda olacağından bu dönemde yeni girişimler yaparken dikkat edin ve gözü kara girişimler yapmamaya çalışın.

2020 yılında değişimler çok net olacak ama bunlar olmadan önce de bizi çok düşündürecek ve ileri geri yaptıracak bir yıl, hep söylediğim gibi değişimlere ayak uydurur ve izin verirseniz daha güzel bir dönem geçirirsiniz. Eğer bireysel haritanızdan detaylı analiz almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz. Sevgiyle kalın…

Diğer burçlar için tıklayın↵

***Yazılar Güliz Kına Astroloji tarafından yazılmıştır. 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.