2020 Yılı Yay Burcu Yorumu!

0 10.293

2020 yılında burçları neler bekliyor? Yay ve Yükselen Yay 2020 yılı yorumu!

Yay & yükselen Yayların: 2020 yılı Yaylar için yılın parasal konularda hem zorlanmalar hem de değişim yine gündemde olacak özellikle ilk yarısında, ikinci yarısında ise burçlarında yaşanacak tutulmaların başlaması ile birlikte hayatlarını sil baştan yazabilecek Yaylar ve yükselen Yaylar! 2020 Yılı Yay Burcu Yorumu!

Yıl başlangıcında Yengeç – Oğlak aksında yaşadığımız tutulmaların devamı olan ve 2020 yılına girmeden hemen önce 26 Aralıkta yaşayacağımız Oğlak burcundaki Güneş tutulmasının karşılığı olan tutulma 10 Ocakta Yengeç burcunda bir ay tutulması olarak gerçekleşecek. Bu tutulma Yaylar için ortak para konularını gündeme getirecek, yeni bir iş başlangıcı ya da iş değişimi aralık sonunda ve Ocak başında söz konusu olabilir. Bu tutulmalar 2019 yılından bu yana olmakta olduğundan geçen yaz yani 2019 yılı Temmuz ayına dönüp bakmanız Aralık sonu Ocak başındaki etkiler için bir fikir verecektir. Bu dönemde iş değişimi, para ile ilgili bir gelişme, bir yatırım fırsatı, iş kurma gibi konular gündemde olabilir. Parayı kullanmayı, parayı kazanmak ve tutmak için yollar bulmayı öğreniyor Yaylar!

17 Şubat – 10 Mart arasında Balık burcunda yaşanacak Merkür gerilemesi sizin ev, aile, gayrimenkul konularını anlatan alanda olacak. Yükselen Yayların haritasında Merkür hem ikili ilişkiler hem de kariyer yöneticisi olduğundan tüm bu konularda ilerleme değil, eskiyi değerlendirme, düşünme ve değerlendirme dönemi olacak. Bir geri çekilme ve değerlendirme dönemi olacak tabiiki bu dönemde iş değiştirmek ve ev değiştirmek çok uygun olmayacaktır. Eski ilişkiler ise gündeminize gelebilir.

2020 yılının hem zorlu ama hem de Jüpiter’in bu alandan geçmesi dolayısı ile şanslı gelişmeler yaşanacak alanı, biraz öncede bahsettiğim para kazanma ve kullanma alanı olacak. Bu 2019’dan başlayarak etkin olan transit 2019 yılında hem daha zorlu hem de değişimsel yansıdı bu etki 2020 yılında da devam edecek ama Jüpiter’in de bu alana gelmesi ile daha destekli olacak. Para konularında yapılandırma çalışmaları yılın ilk yarısında da aktif olacak. Yılın dikkat etmek gereken zamanları için özellikle bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

Yılın en önemli bir diğer gezegen gerilemesi ise 13 Mayıs – 24 Haziran arasındaki Venüs gerilemesi olacak (ikizler burcunda). Venüs genel anlamda ilişkileri ve para konularını etkilediğinden bu alanlarda dikkatli olmak gerekecek. Sizin özelinizde ise ikili ilişkiler ve evlilik alanında olacağından evlenmeyi düşünen Yaylar varsa bu dönemi pas geçerlerse iyi olur. Yine evlilikte veya ilişkinizde bazı eski konular gündeme gelebilir bu dönemde. Yeni ilişkilere girmek, parasal konularda ilerlemek için ise iyi bir dönem olmayacak.

21 Haziran – 5 Temmuz tarihlerinde Yengeç – Oğlak aksında yaşayacağımız ve bir serinin sonunu anlatacak olan tutulmalar tekrar gelecek. Bu tutulmalar para kazanma ve para yönetimi konularında son ayarlamaları yaparak ortadan kaybolacak. Bu senenin ikinci yarısında ise tutulmalar Yay – İkizler aksına geçecek işte bu tutulmalar hayatınıza hem genelinde hem de ilişkiler aksında bir değişim ve yenilenme dönemini başlatacak. Bekar olan yükselen Yaylar evlilik kararı alabilir, evli olanlar ise biraz sarsılabilir ve bazı durumlar evliliklerinde değişebilir.

Yılın diğer bir önemli olayı ise Mars gerilemesi, bu gerileme yılın sonlarına doğru olacak, 10 Eylül – 13 Kasım arasında Koç burcunda devam edecek bu gerileme sizin hem arkadan çevrilen işler, sağlık ve aşk alanınızı yönettiğinden bu konularda eski bazı durumlar gündeme gelebilir. Yeni ilişkiye başlamak veya yeni girişimler yapmak için iyi bir dönem olmayacak. (bu etkileri yazma sebebim korkunuz diye değil, kendinizi bu durumlara göre ayarlayın diye)

2020 yılında değişimler çok net olacak ama bunlar olmadan önce de bizi çok düşündürecek ve ileri geri yaptıracak bir yıl, hep söylediğim gibi değişimlere ayak uydurur ve izin verirseniz daha güzel bir dönem geçirirsiniz. Eğer bireysel haritanızdan detaylı analiz almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz. Sevgiyle kalın…

Diğer burçlar için tıklayın↵

***Yazılar Güliz Kına Astroloji tarafından yazılmıştır. 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.