Işık İşçisi Kimdir ?

0 38.328

Işık İşçisi Kimlere Denir ? 

Kendisi ve yakın çevresinin dışındakilere de hizmet etmek, yardım etmek için istek taşıyan insanlara  “Işık İşçisi” denir.

Işık işçileri bütüne hizmet eden kişilerdir. Işık işçisi olmak için özel bir gücümüzün olmasına gerek yoktur. Bioenerji, özel hisler, reiki vb.yöntemler kullanmadan da ışık işçisi olunabilir.

Tamamen bütüne bakan ve insanları din, dil, ırk gibi kavramlar ile ayırmayan, herkesi eşit görüp, sadece sevgi ve saygı duyan ışık işçileri gün geçtikçe çoğalmaktadırlar. Yeni dünya dediğimiz oluşumda insanlar artık daha ayık ve daha her şeyin farkındadırlar. Nefreti ve hiddeti geriye bırakarak daha güzel ve huzurlu dünya kurulması için çalışan ışık işçileri herkesi bilgilendirmek ve çevrelerine verdiği mesajlarla negatifliği kaldırmak amacındadırlar.

Işık işçilerinin egoları tamamen kararındadır. Egolarının esiri olmazlar. Empati konusunda oldukça iyidirler. Kendilerine öz eleştiri yapmasını çok iyi bilirler. Negatif her şeyi pozitife çevirmek için uğraşırlar. Bazıları farkında değildir ama güçleri vardır. Genellikle insanlar tarafından çok sevilirler. Bir ışık işçisi ile tanıştığınızda ne kadar iyi bir insana benziyor diyebilirsiniz ya da pozitif yaklaşımları ile sizi kendilerine çekebilirler. Güvenmenizi, yanlarında huzur bulmanız ve kolayca onlara saygı duymanızı sağlarlar. Onlar sizi kendinize iyi hissettirmeyi ve içinizde ki o karanlığı ışığa çevirmekle görevlidirler. Bu nedenden “auraları” oldukça kuvvetli ve insanları etkileyebilirler.

Işık işçileri dengedir. Tüm evrendeki güçleri belirli bir dengeye oturturlar. Aramızda gezen ve negatif enerjilere hizmet edenleri  durdurmak için de bu dünyada görevlilerdir. Onlar;  Annemiz, babamız veya kardeşimiz bile olabilirler. İçindeki güç ve çevresine yaydığı enerji ile aslında kolayca farketmesekte hissedilebilirler.

Sevgi ve Işıkta Kalın.

Sonsuz Teşekkürlerimizle…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.