Hepimize çok büyük geçmişler olsun. Mısır Lübnan Irak Suriye gibi Ülkelerde de hissedildiği için;
Yüce Allah’ımın İlahi koruması Ülkemle ve diğer Ülkelerde(Mısır, Lübnan, Irak, Suriye) de hisseden şu an depremi yaşamış her insanla Ol’sun.
Depremden dolayı korku yaşayan her insanın alanındaki korkunun onlardan arınması için Başmelek Azakriel’den Yüce Yaratıcımızın izni ile yardım talep ediyorum.
Deprem sebebiyle yaralı olan tüm insanlarımıza da Yüce Yaratıcımızın izni ile Başmelek İsrafil’den İlahi şifayı onlara ulaştırmasını talep ediyorum.
Şu an göçük altında bulunan insanlarımızın kolayca çıkması için Yüce Yaratıcımızın izni ile Başmelek Şamuel’den yardım talep ediyorum.
Depremde vefat etmiş insanlarımızın ruhlarının kolayca Işığa geçmesi için Yüce Yaratıcımızın izni ile Başmelek Azrail’den yardım talep ediyorum.
Depremde maddi kayıp yaşamış tüm insanlarımızın koşullarının kolayca konfora ulaşması için Yüce Yaratıcımızın izni ile Başmelek Ariel, Başmelek, Metatron, Başmelek Mikail’den İlahi yardım talep ediyorum.
Depremden etkilenmiş tüm hayvanların ve bitkilerin şifalanması için Yüce Yaratıcımızın izni ile Başmelek Ariel’den yardım talep ediyorum.
Dünyamızın yaşadığı şiddetin şifalanması için Yaratıcımızın izni ile dünyaya davet etmeye iznim olan tüm Başmelekleri dünyanın frekansına uygun olarak dünyaya İlahi şifa için davet ediyorum.
Bu binaların yıkılmasına sebep olan sorumlu olan herkes için Yüce Yaratıcımızın izni ile İlahi adalet görevlilerinden ilahi adalet talep ediyorum.
Yüce Allah’ın Nur’unun koruması benimle, çocuklarımla, torunlarımla, ailemle, sevdiklerimle, Ülkemle ve Dünya anamızla Ol’sun.
Sizde kalbinizden bu alanlara bol bol zamanınız oldukça Koşulsuz sevgi şifası göndererek çalışma yapabilirsiniz.
Bu yazıyı kaleme alan Yasemin Derya Metin’e arada ufak değişiklikler yapmış olsak da çok teşekkür ediyoruz.
Sevgide ve Işıkta Kalın.
Sonsuz sınırsız Teşekkürlerimizle…….
#deprem #kahramanmaraş #gaziantep #türkiye #çalışma #dua
Bu Çalışma Nasıl Uygulanır?
Buradaki çalışma rahatlama ve farkındalık amaçlıdır; bir tanı, tedavi ya da ilaç yerine geçmez.
- Sessiz bir yer ve rahatsız edilmeyeceğiniz 10 dakika ayırın.
- Birkaç sakin nefesle başlayın; nefesi zorlamayın.
- Adımları acele etmeden uygulayın.
- Bitince aklınıza geleni deftere yazın.
- Rahatsızlık hissederseniz durun.
Ne zaman hekime gidilmeli?
Devam eden ağrı, uyku bozukluğu, nefes darlığı, ani kilo değişimi ya da günlük hayatı zorlaştıran bir şikâyet varsa gecikmeden hekime başvurulmalıdır. Buradaki içerik tedaviyi geciktirmek için bir gerekçe değildir.
Sık Sorulan Sorular
Devamı: Şifa yazıları · 7 Ana Çakra rehberi
Bu yazıdaki manevi yorumlar öneri ve tavsiye niteliğindedir. Sağlık, hukuk ve para konularında ilgili uzmanlara danışın.

Aynı sayıyı sen de mi görüyorsun, çalışma sana iyi geldi mi, aklına takılan bir soru mu var? Aşağıya bırak — okuyor ve cevaplıyoruz. Sorduğun soru başkalarına da yol gösteriyor.