2017 Koç Burcu Yorumu

0 13.719

Koç Burcu

Çok Sevgili yükselen Koç’lar, 2017 yılına hızlı bir giriş gerçekleştiriyorsunuz, Ocak ayının son çeyreğine doğru çok fazla olay ard arda gerçekleşiyor olacak. Bu nedenden çok yoğun bir dönem sizi bekliyor. Gönül ilişkileri ve evlilik konuları ise bu yıl size uğrayabilir. Mutluluk için ilk adımları atıyor olabilirsiniz. Heyecanlı telaşlar hayatınızı ele geçirebilir.

2017 yılına Merkür’ün retrosu ile başlıyoruz. Bu olay özellikle kısa seyahatler, yazışmalar, sözleşmeler ve çalışma yaşamınızda birazcık daha dikkatli hareket etmemiz gerektiğini gösterir. Yaşadıklarımızda bir takım aksaklıklar meydana gelebilir. O nedenden ocak sonuna kadar yavaş adım atarak temkinli olalım.

Yönetici gezenimiz Mars, 28 ocak itibariyle burcumuza geçmesiyle yeni bir hızlı hayat bize geliyor olacak ve 10 Mart’a kadar bu süre. devam edecek.

4-15 Mart arasında Venüs retro gerçekleştirerek gönül ilişkilerimizde iki kere düşünmemizi biz hatırlatıyor olacak. İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar dikkat! Eski ilişkileriniz kapınızı tekrardan çalabilir. Eğer sorunları çözebiliyorsanız tekrar birleşmeler söz konusu olabilir.

Bolluk, bereket ve ve şans gezegeni olarak bilenen Jüpiter 2017 yılının ekim ayının sonuna kadar ikili ilişkiler ve evlilik alanınıza hareket ediyor. Bunun etkisi ile evlilik yapabilir, sorunlu evliliklerde tekrardan toparlanma ve olumsuz ilişkilerde özgürleşme meydana geliyor olacak.

Sıkıntılı olunabilecek alanlar inanç, eğitim, yurtdışı iş ve seyahatleri konularında olabilir. Başkalarının bakış açısından bakarak olayları analiz etmemiz yaşayacaklarımız oldukça olumlu etkileyerek güzel neticeler elde etmemizi sağlayacak. Örnek olarak yurt dışı ile ilgili bir iş durumunda başta sıkıntılı geçirip sonrasında harika kazançlar elde etmeniz söz konusu. Aynı şekilde eğitim alanında ilk baştaki zorlanacağınız durumların üstesinden gelmeye başlamanız hayatınıza kazançlar getirecektir. Dikkat edilmesi gereken zaman 6 Nisan – 25 Ağustos tüm girişimlerde enine boyuna düşünün. Kariyer konusunda güzel atılımlar sizi bekliyor.

21 Mart ila 21 Nisan arasında tüm isteklerinizi gerçekleştirmek harika bir dönem. Yeni başlangıçlar ve her türlü anlaşmaları yapmak için bu aralığı kullanabilirsiniz.

Şubat ve Ağustos ayında gerçekleşen tutulmalar çocuklar, hayaller, umutlar, arkadaşlar ve gönül ilişkilerinizi etkileyecek. Özellikle 11 şubatta aşk hayatınızda önemli gelişmeler, 26 şubatta sizi şaşırtıcak olaylarla karşılaşılması söz konusu olacak. Ağustos ayı için karar almak ve hayallere odaklanmak için muhteşem bir zamanlama.

Şahane bir yıl sizi bekliyor. Mutlu, sağlıklı ve herşeyin istediğiniz gibi olacağı bir yıl dilerim…

Daha Fazla bilgi için Güliz Kına Astroloji

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.