İçeriğe geç
Meleklerle Gücünüzü Keşfedin Melekler · Kartlar · Sayılar · Esma · Şifa
Şifa

17.Gün: Kollektif Alandan Gelen Negatif Alanların Şifalanma Çalışaması

Hazırlayan: Ali Umut Güncelleme: 4 dk okuma 255 okunma
17.Gün: Kollektif Alandan Gelen Negatif Alanların Şifalanma Çalışaması
Bu yazıda (5 başlık)
  1. Niyet Cümlesi: 
  2. 21 Günlük Affetme, Arınma, Bolluk & Bereket Çalışması Görmek için tıklayın ↵
  3. İç Şifa ve Affetme Çalışmaları — Bu Adım Nedir?
  4. Nasıl uygulanır?
  5. Kollektif Alan Ne Demek?
  6. Bugün İçin Dört Soru
  7. Bugün İçin Bir Sınır
  8. Sık Sorulan Sorular
  9. Seride Nerede?
  10. Serinin Tamamı

Niyet Cümlesi: 

“Şu anda hayatımda negatif bana ait olmayan tüm duygu ve düşünceleri  kaynağa gönderiyorum. Şimdiye kadar her ne konu olursa olsun yaşadığım kollektif alan yada Atalarımdan gelen benim bildiğim bilmediğim direk ya da dolaylı bana bağlı olan ve olmayan negatiflikler yüzünden uğradığım ya da uğrattığım haksızlıkların,  olumlu olmayan düşüncelerim ile ilgili  yaratımlarımın, hayatımı etkileyen tüm  olumsuz alanların olumluya dönmesini tamamen kolaylık ve keyifle şifalanmasına izin veriyorum. Kalbimin derinliklerinde kollektif alandan gelen tüm negatif duygulardan arınarak sevgi boyutuna geçmesine niyet ediyorum.”

Dedikten sonra aşağıdaki cümleyi herhangi bir sosyal medya hesabına ya da websitemize yazarak bizim enerji göndermemize izin verirseniz enerji akışı ilgili konunun paylaşıldığı gün saat 21:00′ de başlayacaktır. 

Reklam
  • Instagram’a ya da Facebook’a ya da Websitemize yorum olarak: “Ali Umut Uyanık veya Aysın Uyanık’ın Kollektif Alandan Gelen Negatif Alanların Şifalanma Çalışaması yapmasına izin veriyorum.”

yazmanız durumunda biz o günün saat 21:00 itibariyle toplu olarak ilahi izinli olduğumuz kadar Kundalini Reiki ↵ ile arınma, rahatlama, blokajların temizlenmesine niyet ederek enerji gönderiyor olacağız. 

Günü Kaçıranlar için Not: Günü kaçırdım diye sakın endişe enerjinizi aktive etmeyin 🙂 İlgili sosyal medya postları ya da websitemizde bulunan yazının altına izin yazısını yorumu yaptığınızda enerji AKTİF olacaktır ve size akmaya başlayacaktır. . 

BİRE VE BÜTÜNÜMÜZE ŞİFA OLMASI NİYETİMİZLE…

Sonsuz Sevgiler.

***Çalışmamız Ücretsizdir.

Reklam

21 Günlük Affetme, Arınma, Bolluk & Bereket Çalışması Görmek için tıklayın ↵

💖Sevgili Yasemin Derya Metin’in Toplumsal Algıdan Özgürleşme Çalışması (Meditasyon) sizlerle

17.Gün: Kollektif Alandan Gelen Negatif Alanların Şifalanma Çalışaması

İç Şifa ve Affetme Çalışmaları — Bu Adım Nedir?

Bu yazı, kişinin kendisiyle ve yakınlarıyla ilişkisini yumuşatmayı hedefleyen çalışma serisinin bir adımıdır. Seri, sırayla ilerlendiğinde daha rahat takip edilir.

Nasıl uygulanır?

  1. Sessiz bir yer seç, telefonu bir kenara bırak.
  2. Birkaç derin nefes al; nefesini zorlama, sadece takip et.
  3. Yukarıdaki konuya birkaç dakika odaklan, aklına geleni bir deftere yaz.
  4. Bitirdiğinde kendine teşekkür et ve güne devam et.

Kollektif Alan Ne Demek?

Bu yazıda “kollektif alan” ile kastedilen, kişinin kendi hayatından gelmeyen ama onu etkileyen ortak ruh hâlidir: haber akışı, sosyal medyanın tonu, iş yerinin gerginliği, ülkenin gündemi, bir felaket sonrası herkesin taşıdığı ağırlık. Bu duyguların adı çoğu zaman konulmaz; kişi sabah kalkar, gününde kötü bir şey olmamıştır ama bir çöküntü hissi taşır.

Buradaki ayrım işin can alıcı kısmıdır: bana ait olan ile bana ait olmayan duyguyu ayırmak. Ayırmanın en pratik yolu şudur: duygunun bir hikâyesi var mı? “Kaygılıyım çünkü yarın bir görüşme var” bir hikâyedir, size aittir ve üzerinde çalışılabilir. “Sabahtan beri sıkışığım, neden bilmiyorum, bir saat telefondaydım” cümlesinde hikâye yoktur — muhtemelen dışarıdan taşınmıştır.

Bugün İçin Dört Soru

  1. Bugün taşıdığım en ağır duygunun bir hikâyesi var mı? Hikâyeyi yazabiliyor muyum?
  2. Sabah ilk yarım saatimi nerede geçiriyorum? Bu, günün tonunu kim belirliyor demek?
  3. Çevremde konuştuktan sonra kendimi ağırlaşmış bulduğum bir kişi ya da ortam var mı?
  4. Haber okuma süremi yarıya indirsem hangi bilgiyi gerçekten kaçırırdım?

Bugün İçin Bir Sınır

Bu gün için en işe yarar uygulama manevi değil, çok basit: kalktıktan sonraki ilk 30 dakika ve yatmadan önceki son 30 dakika ekransız geçsin. Kollektif alan çalışmasının ölçülebilir tarafı burada başlar; sınır konmadan yapılan arınma çalışması, akşam aynı akışa dönülünce etkisini kaybeder.

Sık Sorulan Sorular

1Başkasının duygusunu taşımak gerçekten mümkün mü?
Duygusal bulaşma psikolojide tanımlanmış bir olgudur: insanlar bulundukları ortamın ruh hâlinden etkilenir. Bunun için manevi bir açıklama gerekmez; etkinin kendisi gözlenebilir.
2Haberleri takip etmemek duyarsızlık değil mi?
Takip etmemek değil, süre koymak öneriliyor. Sürekli akışta kalmak duyarlılığı artırmaz; genellikle tükenmeye ve harekete geçememeye yol açar.
3Sürekli bir çöküntü hissim var, bu çalışma yeterli mi?
İki haftadan uzun süren, günlük işlevi bozan bir çöküntü hâlinde bir psikolog ya da psikiyatriste başvurmak gerekir. Bu çalışma onun yerine geçmez.

Seride Nerede?

← Önceki: 16.Gün: Mal ‘ Mülk ile ilgili Alanların Şifalanma Çalışması

Sonraki → Atalardan Gelen Aktarım Temizliği: Nasıl Yapılır, Duası ve Blokajlar (18. Gün Çalışması)

Serinin Tamamı

Şifa yazılarının tamamına göz at →

Bu yazıdaki bilgiler kişisel farkındalık ve öneri amaçlıdır; tıbbi, psikolojik, hukuki ya da dinî bir tavsiye değildir. Gerekiyorsa bir uzmana başvurun.

Bu yazıdaki manevi yorumlar öneri ve tavsiye niteliğindedir. Sağlık, hukuk ve para konularında ilgili uzmanlara danışın.

Bu yazı sana iyi geldi mi?

Bir sonraki adımın:

Reklam
Etiketler:
Bilgilendirme notu

Bu yazıdaki bilgiler eğitim ve bilgilendirme amaçlıdır; kişisel deneyim, görüş ve öneri içerir. Tıbbi, psikolojik, hukuki ya da finansal tavsiye yerine geçmez. Uygulamaları kendi sorumluluğunuzla, gerektiğinde bir uzmanın görüşünü alarak değerlendirin.

Sağlıkla ilgili bir şikâyetiniz varsa lütfen önce bir hekime başvurun. Buradaki enerji, nefes ve şifa çalışmaları tıbbi tedavinin yerine değil, dilerseniz yanında düşünülmelidir.

Paylaş:WhatsAppPinterestFacebookXTelegram
255 kez okundu
Ali Umut
Ali Umut

Reiki ve Quantuma olan ilgim nedeni ile kişisel gelişim alanında yazmaya başladım. Meleklerle Gücünüzü Keşfedin ailesine katılarak bir çok konuda bilgi sahibi oldum. Teşekkürler.

Tüm yazıları →

İlgili yazılar

33 yorum

  1. Umut Ali Uyanık ve Aysın Uyanık ın kollektif alandan gelen negatif alanların şifalanması çalışması yapmasına izin veriyorum.. Negatiften arınıyorum..

    1. Ali umut uyanık in kolektif alandan gelen negatif alanların sifalanmasi çalışması yapmasina izin veriyorum. Negatif ten ariniyorum.

  2. Ali Umut Uyanık ve Aysın Uyanık’ın kollektif alandan gelen negatif alanların şifalanma çalışması yapmasına izin veriyorum

  3. Ali Umut Uyanık veya Aysın Uyanık’ın Kollektif Alandan Gelen Negatif Alanların Şifalanma Çalışması Yapmasına izin veriyorum

  4. Ali Umut Uyanık veya Aysın Uyanık’ın kollektif alandan gelen negatif alanların şifalanması çalışması yapmasına izin veriyorum

  5. Ali umut uyanık ın Kollektif alanda negatif alanların şifalanma çalışması yapmasına izin veriyorum sevgiyle

  6. Benim ve bütünün hayrına Ali Umut Uyanık ve Aysın Uyanık’ın Kollektif Alandan Gelen Negatif Alanların Şifalanma Çalışması yapmasına izin veriyorum. Ve öyle de oldu. Teşekkürler

  7. Ali Umut Uyanık veya Aysın Uyanık’ın Kollektif Alandan Gelen Negatif Alanların Şifalanma Çalışması yapmasına izin veriyorum.

  8. Ali uyanık’ın ve Aysun uyanık’ın kollektif alandan gelen negatif alanların şifalanma çalışması yapmasına izin veriyorum

  9. Ali umut uyanık ve aysın uyanık ın kollektif alandan gelen negatif alanların şifalanma çalışması yapmasına izin veriyorum

  10. Ali Umut Uyanık veya Aysın Uyanık’ın kollektif alandan gelen negatif alanların şifalanma çalışması yapmasına izin veriyorum.

  11. Ali umut uyanık veya aysın uyanık ın kollektif alandan gelen negatif alanların şifalanma çalışması yapmasına izin veriyorum ❤️

  12. Ali umut uyanık ve Aysın uyanık ın kollektif alandan gelen negatif alanların şifalanması çalışmasına Allah ın izniyle sevgiyle izin veriyorum ve öyle de oldu hamdolsun şükürler olsun

  13. Benim ve bütünün hayrına Ali Umut Uyanık ve Aysın Uyanık’ın Kollektif Alandan Gelen Negatif Alanların Şifalanma Çalışması yapmasına izin veriyorum. Ve öyle de oldu. Teşekkürler

  14. “Ali Umut Uyanık veya Aysın Uyanık’ın Kollektif Alandan Gelen Negatif Alanların Şifalanma Çalışması yapmasına izin veriyorum.”

  15. Ali Umut Uyanık veya Aysın Uyanık’ın Kollektif Alandan Gelen Negatif Alanların Şifalanma Çalışması yapmasına izin veriyorum.Benim, Ailemin ve Bütünün Hayrı İçin…

  16. Aysın Uyanık’ın Kollektif alandan gelen negatif alanların şifalanma çalışması yapmasına izin veriyorum.şükürler olsun hamd olsun ve öylede oldu.

  17. Aysın Uyanık’ın Kollektif Alandan Gelen Negatif Alanların Şifalanma Çalışması yapmasına izin veriyorum

  18. Ali Umut Uyanık’ın kollektif alandan gelen negatif alanların şifalanma çalışması yapmasına izin veriyorum.Teşekkür ederim♥️

  19. Ali Umut Uyanık veya Aysın Uyanık’ın Kollektif Alandan Gelen Negatif Alanların Şifalanma Çalışması yapmasına izin veriyorum

  20. Ali Umut Uyanık veya Aysın Uyanık’ın kollektif alandan gelen negatif alanların şifalanma çalışması yapmasına izin veriyorum

  21. Ali Umut Uyanık ve Aysın Uyanık ın kolektif alandan gelen negatif alanların şifalnaması çalışması yapmasına izin veriyorum.

  22. Ali umut uyanık veya Aysın Uyanık’ın kolektif alandan gelen negatif alanların şifalanma çalışması yapmasına izin veriyorum

  23. Ali Umut Uyanık in kolektif alandan gelen negatif alanların şifalanma çalışması yapmasına izin veriyorum.

  24. “Ali Umut Uyanık veya Aysın Uyanık’ın Kollektif Alandan Gelen Negatif Alanların Şifalanma Çalışaması yapmasına izin veriyorum.”

  25. Ali umut uyanık veya aysın uyanık ın kollektif alandan gelen negatif alanların şifalanma çalışması yapmasına izin veriyorum

  26. Ali umut uyanık ve Aysın uyanık ın Zeynep için kollektif alandan gelen negatif alanların şifalanma çalışması yapmasına Allah ın izni ve korumasıyla sevgiyle izin veriyorum ve öyle de oldu hamdolsun şükürler olsun

  27. Ali Umut uyanık ve Aysın uyanık ın Kollektif alandan gelen negatif alanların şifalanma çalışması yapmasına izin veriyorum.

    1. Ali umut uyanık ve Aysın uyanıkın kollektif alandan gelen negatif alanların şifalanma çalışması yapmasına izin veriyorum.

  28. ali umut uyanık aysin uyanık kollektif alandan gelen negatif alanların şifalanmasına izin veriyorum

  29. Ali umut uyanik veya aysin uyanikin kollektif alandan gelen neqativ alanlarin wifalanma caliwmasi yapmasina izin veriyorum

  30. Ali Umut Uyanık ve Aysın Uyanık’ın Kolektif Alandan Gelen Negatif alanların Şifalanması çalışması yapmasına izin veriyorum

  31. Ali Umut Uyanık veya Aysın Uyanık’ın Kollektif Alandan Gelen Negatif alanların Şifalanması çalışması yapmasına izin veriyorum.

✧
Bu yazı sana ne hissettirdi?

Aynı sayıyı sen de mi görüyorsun, çalışma sana iyi geldi mi, aklına takılan bir soru mu var? Aşağıya bırak — okuyor ve cevaplıyoruz. Sorduğun soru başkalarına da yol gösteriyor.

Yorum yaz

E-posta adresin yayınlanmaz. Yorumlar okunur ve kontrol edildikten sonra yayına alınır.