2017 Yay Burcu Yorumu

0 6.023

Yay Burcu

Sevgili yükselen Yay’lar, bu yıl ana başlıklarınız planlarınız gerçekleştirmek ve sosyal çevrenizle ilgili değişlikler olacak.

Ocak ayı başı ile Merkür’ün retro yapması özellikle finansal konularınız etkileyebilir. Bir takım aksaklıklar yaşayabilirsiniz ama canınızı sıkmayın 8 Ocak ile Merkür düz harekete geçerek bir çok problemin yavaş yavaş çözüleceği gösteriyor. Sadece parasal değil ilişki, evlilik gibi konularda da ilk ayın ortalarına kadar biraz dikkat etmeniz en iyisi olacaktır.

Mars gezegeni şu anda sizi alışveriş konularına itiyor olabilir. Gayrimenkul alım-satım durumları oluşabilir ve bu alım-satım işlerinde de kararsız yaşamanızda çok olası. Mars etkisi kafanızda çok fazla soru işaretini doğurabilir. Aynı şekilde aşk konularıda bir bilinmezliğe girmiş olabilir. Karar vermek için Şubat aynı beklemeniz hayrınıza olabilir. Ani ve öfkeyle verilmiş kararlardan pişmanlık duyabilirsiniz.

Venüs’ün 1 Mart ile 15 Nisan arasında retro yapıyor olması sizin iş hayatınıza doğru ilerliyor. Bu nedenden dolayı bu tarihler arasında yapacağınız anlaşmalara ve atılımlara dikkat etmenizi öneririz. Ayrıca hayalleriniz ve planlarınız varsada iyice ölçüp, tartıp o şekilde yapmanız çok daha iyi olacaktır. Bu dönemde eski arkadaşlarla buluşma ya da eski iş arkadaşlarıyla görüşmeler size yeni ufuklar açabilir. Venüs’ün doğası gereği karşınıza aşk anlamında yeni birilerini çıkarabilir. Ancak bu gelen kişiler kısa süreli hayatınızı ziyaret etmiş olabilirler. Venüs retro yaptığında eski aşkların gündeme gelmesi çok klasiktir.

Bolluk, şans ve bereket gezegeni Jüpiter hayallerinizle ilgili alana ilerlediğinden Ekim ayına kadar hayatınızda çok güzel gelişmelerin gelmesi çok olası. 2017 senesinde planladığınız anca hayata geçirmediğiniz bir çok şeyi yapabilirsiniz. 6 Nisan ila 25 Ağustos tarihleri arasında Jüpiter geri hareket yapacağından eskiden yapmak istediğiniz ancak çözülmeyen konular çözülebilir. Şansınızı çok zorlamamamızla birlikte değişik gelişmelerde bizimle olabilir. (Doğum haritanızda Jüptier retro yapıyorsa işler zıttına dönecektir.)

Satürn burcunuzdan geçtiği için ufak tefek zorlanmalarla karşılaşabilirsiniz. Bir çok yay bitişler ve takiben yeni başlangıçlar yaşıyor olacak. İş ve çevre konularında değişiklikler söz konusu. İyi niyet ve sabrınızı sabit tutarak herşeyin üstesinden geleceksiniz.

Gelelim Şubat ve Ağustos ayındaki tutulmalara. Yurtdışına mı gitsem yoksa yurtiçinde mi kalsam diye bir yol ayrımına girebilirsiniz. Eğitimle ilgili yeni konular gündeminize geliyor olacak. Bekarlar sizin için çok şanslı bir yıl olabilir. Evliliğin kapınızı çalması çok olası.

Şahane bir yıl sizi bekliyor. Mutlu, sağlıklı ve herşeyin istediğiniz gibi olacağı bir yıl dilerim…

 Daha Fazla bilgi için Güliz Kına Astroloji

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.