2017 Yılı Nasıl Bir Yıl Olacak?

0 17.832

Merhaba Sevgili Canlar,

2017 Yılı Bizlere Neler Getiriyor?…

2016 yılı çok farklı gelişmelerin olduğu zaman zaman negatif olayların yaşandığı bir yıl oldu. 2016 yılının bitişi ile hayatımızda bitiş, kayıp, kopuş, ayrılık, boşanma ve işsizlik gibi bir çok istenmeyen şeyler yaşamış olabiliriz. Yaşamımızda artık bitmesi ve olmaması gereken her şey çıkarıldı ve gitti. Böylelikle yeni bir yol açılarak tüm güzelliklere adım atmaya başlıyoruz. Hoş geldin 2017 ve Yeni Dönem!

Yılları Numerolojik olarak incelediğimizde;

2016 = 2+1+6 = 9 sayısını;  dönüşüm, değişim, bitişler ve ilahi olanın gerçekleşmesi ile ilgili bir yıl olduğunu analiz edebiliriz.

2017 = 2+1+7 = 10 = 1 sayısı; meydana gelecek yeni başlangıçlar, yenilikler, yeni adımlar manasına geliyor.

Her şeyin ne kadar olumsuz gittiğini düşünsenizde her zaman yeni bir başlangıç vardır. Sizi yaşadıklarınızın yıldırdığını düşünseniz de aslında güçlenmenizde ve sizin için daha iyi olan için bir çetrefilli bir yoldu. Yeni başlangıçlarda sizi yıldırmasın üstesinden gelebilecek o güç zaten sizin içinizde.

Asla şunu unutmayın hayatta güzel ve kötü şeyler oluyor. Ama önemli olan her zaman iyi kısmından bakarak hayatımıza devam edebilmek. Bir şeyleri bazen zorlaştıran bizler değil miyiz? Yoğun duygularınızı bırakın. Yeni yılda muhteşem başlangıçlar sizi bekliyor. “Güzel düşün, güzel yaşa” Her şey sizin elinizde…

Ülkemiz, Evrenimiz ve Hepimiz için muhteşem, mucizelerle dolu, sağlıklı, barış ve huzurla dolu bir Yeni yıl olması dileklerimizle…

Sevgide ve Işıkta Kalın.

Teşekkürlerimizle

Güliz Kına Astroloji Facebook Sayfasını Ziyaret Edebilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.