2018 Yılı Aslan&Yükselen Aslan Burç Yorumu

0 3.429

2018 Yılı Aslan&Yükselen Aslan Burç Yorumu  

İkili ilişkiler ve evlilik alanlarında büyük değişimler söz konusu olacak!

Aslan burçları için 2017 yılının Şubat ayından itibaren büyük değişimlerin tetikleri atıldı ve bu değişimler 2018 yılında da devam ediyor olacak. Her türlü ikili ilişkide dengelerin yerinden oynaması ve bazı değişimler söz konusu. Bunun içinde uzun vadeli ilişkiler ve evlilik durumları da söz konusu. Eğer uzun süredir ilişkiler alanında sorunlar yaşıyorsanız bu yıl bazı çözümler geleceği ve değişimlerin yaşanacağı yıl olacak ilişkilere bakış açınızı değiştirmeniz ya da ilişkiler alanında yaptığınız hataları düzeltmeniz size yepyeni kapılar açacaktır. Evlilik ve bunun akabinde sağlam olmayan ilişkilerin bitişi bu yıl söz konusu olabilir. Yine ortaklıklar da bu kapsamda olacak, birebir çalıştığınız partner olarak gördüğünüz kişilerle olan ilişkilerinizde de değişimler söz konusu olabilir. Bu konulardaki değişimlerin tetiklenmesi için iki önemli zaman dilimi Şubat sonu ve Ağustos ayı sonrasındaki dönem olacak.

Şans gezegeni Jüpiter’in Akrep burcunda 2018 Kasım ayına kadar yapacağı seyahat sizin ev, aile ve gayrimenkul alanlarınızı etkileyecek. Bu alanlarda bazı şanslı gelişmeler yaşanabilir, ev almak istediniz ama bir türlü kısmet olmadı ise tam istediğiniz gibi bir yeri istediğiniz fiyata bulabilirsiniz yine bu konularda aileden destekler almanız da söz konusu. Yine elinizdeki gayrimenkulleri satarken de daha değerli satışlar yapmanız ve kazançlar elde etmeniz söz konusu. Ailenizden gelen bazı sorunlu alanların şifalanması için ise iyi bir yıl, özellikle babanız ile ilgili problemli durumlar varsa bu durumlar bu yıl çözülebilir. Bu konuların özellikle gündeme geleceği dönem ise Jüpiter gezegeninin geri, hareket yapacağı 8 Mart ile 10 Temmuz arası olacak, bu dönemde eskiden olan sorunlu konular önünüze gelebilir.

Bu yıl biraz sizi zorlayacak alanı çalışma alanınız ve sağlık konuları olacak. Çalıştığınız yerde bir yeniden yapılanma olabilir ve sizin de değişen şartlara uyum sağlamanız gerekebilir. Ocak ayı bu konuların gündeme gelmesi açısından önemli bir ay olacak. Yine iş değiştirmeniz ve bu iş yerinde çok yoğun bir çalışma temposuna girmeniz gerekebilir. Sizi zorlayacak bir yönetici ya da takım arkadaşı olabilir bu dönemde. Bir şeyleri sabırla yapılandırabileceğiniz bir yıldasınız. Yine sağlık konularında kalıtsal bir hastalık ortaya çıkabilir ve onunla biraz uğraşmanız gerekebilir, yine ara ara vücudunuzu zayıf düşürecek durumlar olabilir ama bunlar sadece sizi daha kuvvetli kılacak şeyler olacak. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin bu yıl.

Venüs’ün geri gideceği 5 Ekim ile 16 Kasım arasındaki dönem ilişkiler açısından önemli olacak, geçmişten gelen bazı sorunların gündeme gelebileceği bir dönem olacak. Bu dönemde yeni bir ilişkiye başlamak çok iyi bir fikir olmayabilir. Yine bu dönem sizin kariyer ve parasal konularınız açısından da önemli olacak. Bu dönemde karşınıza gelecek fırsatlara dikkat edin, bilmediğiniz bazı durumlar olabilir. Yine bu dönemde hem iş hem de para girişimleri yaparken dikkatli olun. Önünüze güzel fırsatların çıkacağı harika bir yıl dilerim…

Astrolog Güliz Kına

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.