2018 Yılı Yengeç&Yükselen Yengeç Burç Yorumu

0 2.506

2018 Yılı Yengeç&Yükselen Yengeç Burç Yorumu

Çocuklar, aşk ve evlilik alanında fırsatlar söz konusu bu yıl!

Bu yılın en şanslı alanı aşk konularında olacak, eğer bir ilişkiniz yoksa karşınıza bir çok aday çıkabilir ve seçmekte zorlanabilirsiniz. BU yıl bir hobi edinebilirsiniz ve sizin hayatınıza çok katkısı olabilir hatta bu alandan para kazanmanız da söz konusu olabilir. Yine çocuk sahibi olmanız için harika bir yıl, çocuğu olanlar için ise çocukları ile ilgili konularda şanslı ve güzel gelişmeler yaşamaları mümkün.

Diğer bir transite baktığımızda 2018 Aralık ayı itibari ile Satürn iş ve çalışma alanınızdan çıkacak ve sizi bu konularda daha rahat bir dönem bekleyecek fakat Satürn şimdi de ilişki alanınızdan geçiyor olacak. Bu etki öncelikle ilişkisi olan kişilerin bir evliliğe adım atmalarını sağlayabilir, yine bu dönemde uzun vadeli hayatınızda olacak bir kişi karşınıza çıkabilir. Ön plana gelecek konu ben ne istiyorum, ne bekliyorum, ilişkiler ne veriyorum ne alıyorum olacağı için evli olanların evliliklerini sorgulama dönemi olabilir. Hatta mutsuz evliliği olanların evliliklerini sonlandırmaları da… Ocak ayı ikili ilişkiler açısından önemli bir ay olacak. Venüs’ün geri gideceği 5 Ekim – 16 Kasım arası ise dikkat isteyecek bu dönemde ilişkilerdeki eski konular gündeme gelebilir ya da eski ilişkiler gündeme gelebilir. Yeni birisi karşınıza çıkarsa da bu dönemde dikkatle yaklaşmak iyi olacaktır.

Tutulmalar bu yıl sizin parasal konularınızı etkiliyor olacak bu durum hem kazanç alanınızda bazı değişikliklere hem de dışarıdan gelecek bazı desteklere işaret ediyor olacak. Yeni bir işe başlayabilirsiniz, ailenizin ya da eşinizin parası ile bazı girişimlerde yapabilirsiniz. Parayı kullanmayı öğrenmeniz de önemli olacak bu yıl, parayı çok harcayanların biraz düzenlemeler yapması, para konularında cimri olanların ise başkalarını da düşünme vakti olacak.

Bu yıl Satürn 17 Nisan- 6 Eylül arasında olacak bu durum sizin ikili ilişkiler alanınızda bazı zorluklara, yavaşlamalara ve bazı şeylerin tekrar değerlendirilmesi gerektiğine de işaret edecek. Yine ortak finans konularına, yatırımlarınıza ve bankalarla ilgili konular bu dönemde dikkat etmenizi, her şeyi iyi değerlendirmenizi ve iki kere düşünerek hareket etmenizi tavsiye ederim. İkili ilişkiler ve para alanında güzel gelişmelerin olduğu, harika bir yıl geçirmenizi dilerim!

Astrolog Güliz Kına

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.