2018 Yılı Kova&Yükselen Kova Burç Yorumu

0 3.639

2018 Yılı Kova&Yükselen Kova Burç Yorumu

Evlilik, ikili ilişkiler alanı değişime çok açık olacak!

En entelektüel burçlardan olan Kovalar için de değişim kapıda olacak bu yıl, güzel olan Kovaların değişime ve yeniliklere açık olması, bu yüzden bu yıl size çeşitli fırsatlarla gelecek. Geçen yıl Şubat ayından itibaren burcunuzda gerçekleşmeye başlayan tutulmalar değişimin ilk tetiklerini attı, hayatınızda hem sorun, hem de değişim yaşadığınız alanlar bu sene de gündemde olacak. Özellikle yükselen Kovalar için ikili ilişkiler ve evlilik alanı son derece aktif olacak. Bu yıl hayatınızla ilgili önemli gelişmeler açısından en önemli dönem Şubat ve Ağustos ayı ve sonrası olacak. Bitişler ve akabinde yeni başlangıçlar yaşanabilir ikili ilişkiler alanında. Bu hem uzun vadeli bir ilişki, evlilik veya ortaklık olabilir.

Bu yılın (aslında önümüzdeki 2 yılın) en mücadeleli alanı ise Satürn’ün Oğlak burcundan geçişi olacak, bu geçiş sizi çok daha içsel bir alandan etkileyecek ama bu durum sizden yeni bir siz yaratabilecek kapasiteye de sahip olacak. Bu geçiş sizin bilinçaltınızı, kimi zaman sağlığınızı, korkularınızı tetikleyecek, fazla kurallı olduğunuz alanlar, kendinizle ilgili yüzleşmeniz gereken şeyler tek tek önünüze gelecek. Alt yapıda olan ama farkında olmadığınız korkular tetiklenebilir, kimi zaman kimseyle konuşmadan yalnız kalmak isteyebilirsiniz, bu durumun yoğunluğu Oğlak burcunda gezegeniniz bulunması ile alakalı olacak. Mesela burcunuz Oğlak, yükseleniniz Kova ise birçok değişim yaşayabilirsiniz ve bu değişimler sizin kontrolünüzde olmayabilir. Yine bu yıl dikkatli olmanız gereken en önemli konulardan birisi arkanızdan iş çeviren kişiler olacak, bu hem iş hem de özel hayatınızda olabilir ve bunların farkında olmayabilirsiniz. Uyanık olmanız ve tanımadığınız kişilere hemen güvenmemeniz önemli olacak. Özellikle otorite konumundaki kişilerin ve devlet kurumları ile alakalı kişilerin size zorluklar çıkarması ve sizden bir şeyler saklamaları mümkün dikkatli olun!

Jüpiter’in Akrep burcundan geçişi özellikle sizin kariyer alanızı etkiliyor olacak, bu durum iki türlü çalışabilir, birincisi sizi istemediğiniz bir işten özgürleştirebilir ve hayatta hep yapmak istediğiniz bir alana yönlendirebilir. İkincisi ise yine birilerinin sizin arkanızdan çevirdiği işler dolayısı ile hem iş hem de ikili ilişkiler alanında bazı sonlanmalara sebep olabilir. İyi olan ise bitmesi gereken şey bitiyor olacak ve yerine daha iyisinin gelmesi önümüzdeki Kasım ayına kadar mümkün olacak. Kariyer alanında fazla açılıp, fazla iyimserlik ile bazı işlere girişip dağılmamaya dikkat edin. Eğer güzel bir strateji yaratırsanız kariyer alanında güzel gelişmeler elde etmeye açık olacaksınız. İyi araştırma yapmak ve sezgilerinizi kullanmanın önemli olacağı bir yıl.

Burç yöneticiniz Satürn’ün geri harekette olacağı 17 Nisan – 6 Eylül arasında geçmişten gelen konular gündeminizde olabilir, yine eskiye ve eski işlere dönmek ve bazı düzenlemeler yapmakta söz konusu olabilir. Kaçtı sandığınız fırsatlar bu dönemde tekrar karşınıza gelebilir. Eskilerin üzerinden geçmek için iyi bir zaman dilimi iken yeni işlere başlamaya ve hayatınız açısından önemli adımları atarken acele etmemeye dikkat edin. Güzel gelişmelerin olduğu bir yıl dilerim.

Astrolog Güliz Kına

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.