2018 Yılı İkizler&Yükselen İkizler Burç Yorumu

0 3.012

2018 Yılı İkizler&Yükselen İkizler Burç Yorumu

İş alanınız ve finansal konular bu yıl oldukça hareketli olacak!

Bu yıl sizin için iş ve para konularını yapılandırma yılı olacak, şans, bolluk- bereket gezegeni Jüpiter sizin iş ve çalışma alanınızdan geçecek bu etki eğer istemediğiniz bir işte çalışıyorsanız buradan ayrılma imkanı verirken yerine güzel ve istediğiniz bir işin gelmesini sağlayabilir. İş konuları özellikle Aralık ayı boyunca son derece aktif olacak ve ilginizi isteyecek, çok efor sarf edeceğiniz bir ay olabilir. Yine sağlık konuları da bu yılın odakta olan alanı olacak eğer bir hastalığınız varsa bunun tedavisi ve şifalanma için güzel imkanlar çıkabilir karşınıza. Yine eğer eskiden süregelen bir hastalığınız varsa da bu yıl bu hastalık ön plana çıkabilir ve ilginizi isteyebilir dikkatli olun.

2018 başı itibari ile finans konuları gündeminize gelecek, bu konularda bir yapılanma gereksinimi doğacak bu son zamanlarda eğer parasal konularda kayıplar yaşadıysanız bunları düzenlemek için fırsatlar gündeme gelecek. Banka kredileri söz konusu olabilir bu yıl, yine ortak yapılacak bir işe adım atabilirsiniz. Eşin parası veya aileden ortak kullanılan para ile ilgili konularda gündeminizde olabilir. Önemli olan parasal konularda yaklaşımınız olacak, parayı bollaştırmak için paylaşmayı öğrenmelisiniz. Yine eğer bir işlerin içinden çıkamıyorsanız bu yıl destekte isteyebilirsiniz.

Şubat ve Ağustos ayları bazı sözleşmeleri ve anlaşmaları gündeminize getirebilir. Bu dönemde bazı kısa ve uzun seyahatler gündeminize gelebilir. Yine eğitim ile ilgili konular ve bazı yazışmalar ve anlaşmalar bu dönemde yoğunlukla odağınızda olabilir. Kariyer konularının en aktif olacağı zamanlar ise 18 Şubat ile 20 Mart arasındaki dönem olacak.

Bu yıl burç yöneticiniz Merkür 3 kere geri hareket yapıyor olacak bu dönemler; 22 Mart – 15 Nisan arası, 26 Temmuz – 19 Ağustos arası ve 17 Kasım – 6 Aralık arası olacak. Bu dönemde yeni işlere girişmek bazı aksaklıkları ortaya çıkarabilir yine teknolojik konularda yaşanacak sıkıntılar ve iletişim problemleri de devrede olabilir. Eski projelerden, arkadaşlardan ve işlerden haberler gelmesi ve bazı kaçmış fırsatların yakalanması için ise iyi dönemler olabilir.

İkili ilişkiler alanı geçen 2,5 yılda sizi zorlamış olabilir ya da bir evlilik yapmış olabilirsiniz bu yıl Aralık ayı ikili ilişkilerin odakta olacağı bir ay olduktan sonra 2018 yılı daha rahat bir yıl olacak gözüküyor. Venüs’ün geri gideceği 5 Ekim – 16 Kasım arası ise dikkat isteyecek bu dönemde ilişkilerdeki eski konular gündeme gelebilir ya da eski ilişkiler gündeme gelebilir. Eski ilişkilerin üzerinden geçmek için iyi bir dönem olacakken yeni bir ilişkiye başlamak bu dönemde dikkat gerektirir. Güzel gelişmelerin olduğu, para konularında fırsatların karşınıza çıktığı bir yıl dilerim…

Astrolog Güliz Kına

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.