2018 Yılı Koç&Yükselen Koç Burç Yorumu

0 2.808

2018 Yılı Koç&Yükselen Koç Burç Yorumu

Aşk, para, kariyer konuları son derece hareketli olacak bu yıl!

Bu yılın en iyi şanslar elde edilebileceğiniz alanı parasal konular olacak sevgili, Koçlar, şans gezegeninin bu alandan geçişi ortak bir iş yapmak istiyorsanız bu konuda birçok destek verebileceği gibi, yaptığınız işlerin parasının da gelmeye başlayacağını gösteriyor. Bu konumlama para harcatan etkiler de getirebilecek o yüzden harcamalarınıza da dikkat etmekte ve fazla açılmamakta fayda var. Jüpiter bir şeyleri abartmaya meyilli olduğundan boyunuzdan büyük işlere kalkışıp sonra altından kalkamayabilirsiniz. Yine miras konularından ya da eşinizin para kaynağından gelecek destekler ve banka kredileri ile ilgili konular son derece aktif olacak. Borsa ve döviz gibi yatırım kanallarından da para kazanabilirsiniz ama fazla hırs yapmadan, abartmadan ve iyi analiz ederek yaptığınızdan emin olun…

Yılın en büyük değişim geçireceğiniz alanı ise Kariyer konuları olacak bu konularda bazı yıkımlar ama bundan sonrasında yerine gelecek sağlam durumlar oluşabilecek. Kariyer değişikliği, kariyeriniz de bir yapılandırma ve üst pozisyona geçme söz konusu olabilir. Yine bu alanda olacak konumlama bir evlilik ya da evliliğinde sorun yaşayanlar için bir yapılandırma ya da bırakma dönemini getirebilir. Ocak ayı kariyer konularının son derece aktif olacağı bir ay olacak.

Aşk ve çocuklarla ilgili konularda bu yıl son derece aktif olmaya devam edecek en önemli 2 zaman dilimi Şubat ve Ağustos ayları olacak. Yeni bir aşk ya da bir bebek haberi bu yılın sürprizleri arasında olabilir. Yine çocukları olanlar için de onlarla çok meşgul olacakları bir yılı getirebilir.

Bu yılın gezegen hareketlerine göre dikkat etmeniz gereken dönemleri; Öncelikle şans gezegeni Jüpiter bu yıl 8 Mart ile 10 Temmuz arasında geri gidiyor olacak bu gerileme ortak finans konularında bazı gecikmeler yaşatabilecek ama bunun yanında eskiden kalan alacaklar ve borçları da gündeme getirebilecek. Doğum haritanızda Jüpiter’iniz geri harekette ise bu etki size fayda sağlayacaktır ve daha rahat ilerleyeceğiniz bir dönem olacaktır.

Sizi en çok ve en yakından etkileyecek gerileme ise 26 Haziran-27 Ağustos arasında etkin olacak Mars gerilemesi olacak. Burç yöneticiniz olduğu için bu dönemde yapacağınız her tür girişimde dikkatli olmalısınız iki kere düşünerek adım atın, eski girişimlerden haberler alabilirsiniz ama yeni girişimler yapmak için çok uygun bir dönem olmayacak. Özellikle sosyal çevreniz ile ilgili bazı sıkıntılar ve değişimler bu dönemde yaşanabilir.

Büyük değişimlere açık bir yıl yaşayacaksınız gibi gözüküyor, değişimlere direnmemeye gayret gösterin ve yaşadığınız her anın tadını çıkarın. Güzel gelişmelerin olacağı harika bir yıl dilerim.

Astrolog Güliz Kına

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.