2022 Yeni Yılı

0 213

Herkese Selamlar,

Hepimize Sağlıklı, neşeli, keyifli, iç huzuru ile dolu, Ülkemiz ve Dünyamız  içinde yaşayan yasaları çiğnemeden İlahi izinli olduğum her varlık için muhteşem bir sene olmasını talep ediyorum. Sizlerle kısaca 2022 yılının enerjisini sayısal olarak paylaşmak istiyoruz. 2022 sayılarının toplamı = 2+0+2+2= 6

2 sayısı; Uyum, denge, sevgi ile işbirliği, barış anlamına gelmekte ve iç güçlerinizi kullanarak içinizde olan çatışmaları çözüp kendi iç huzurunuzu bulmanız anlamına gelir.

22 sayısı; Çok güçlü ruhsal rehberlik denge ve inanç mesajı taşır. Aynı zaman da usta sayısı olarak söylenir. 

6 sayısı; Bir çok anlamı vardır. Bunlardan bazıları şöyledir. Koşulsuz Saf sevginin titreşimi ile aile, yuva, bolluk, sorumluluk, şifa neticede her şeyde saf sevgiyi temsil eder.  6 sayısı gezegenlerde Venüs’ü temsil eder.(Venüs ise güzelliğin tanrıçası olarak bilinir.) Kısaca bu özellikleri ve güzellikleri birleştirdiğimizde  Kalbimizin titreşimini saf sevgiyle artırdığımızda tüm bu güzelliklerin şefkatin merhametin şifanın Yüce Allah’ımızın izni ve yardımları ile  yaşamımıza renk katmasını ve tüm herkesin yine ve tekrar Yeni Yılı’nın sonsuz sevgiyle ve Aşkla dolmasını güzellikler getirmesini talep ediyorum. 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.