Aura Renkleri Ne Anlama Gelir ?

0 259.259

Aura Renkleri ve Anlamları…

Aura renkleri insanlarda o anki ruh durumları, fiziksel faktörler ve psikolojiye göre değişiklik gösterebilmektedir. İnsanların tekamül durumların göre renkler değişebilirler.

kirmiziKırmızı:

Liderliği simgeler. Ego, başarılı ve pozitif hallerin rengidir. –Koyu Kırmızı;  kızgınlık, sinirlilik ve tedirginlik –Parlak Kırmızı;  canlı yaşam gücü, azim (fiziksel sağlık ve ataklık) –Koyu Kırmızı; bencillik, ihtiras, egoistlik –Kahverengimsi Kırmızı; korku –Siyahımsı Kırmızı; negatif niyet Sisli -Kırmızı; kirli ve sağlıksı –Pembemsi Kırmızı; duygusal mutluluk, aile yaşamındaki güzellikler –Sarımsı Kırımızı; istem dışı duygu ve istekler –Gül Kırmızısı; evlat ve yuva sevgisi

turuncuTuruncu:

Şefkati simgeler. Sezgileri güçlü, dokunmayı seven ve anlaşılması kolay insanların rengidir.  Uyum ve işbirliği simgeler. –Canlı ve Berrak Turuncu;  fiziksel gücü, canlılık, cinsel enerjinin sağlığı, –Parlak ve Canlı Turuncu;  iradi etkilerimizi ve sorumluluk alma kapasitemiz –Koyu Turuncu; bencillik, ben merkezcilik, ego (dalak ya da üreme organlarında sorun).


sarıSarı:

Yaratıcılık ve zihinsel parlaklığı simgeler. Bu tip aurada olanlar heyecanlı, değişken ve heveslidirler. Aynı zamanda hızlı düşünürler, başkalarını eğlendirmeyi ve eğlenmeyi severler. Sosyaldirler ve uzun uzun sohbet etmeyi severler.-Sarı; zeka, akıl kapasitesi ve entelektüel düşünce biçimi -Mat Sarı; maddi ve dünyasal konulardaki düşüncelerin ve zihni daha çok bu konuların işgal ettiği. -Sisli veya Çamurlu Sarı: Cin düşüncelere sahip olmayı, kurnazlığı, açgözlülüğü ve ben merkezci egoistliği gösterir.  Bu auradaki kişilerin utangaç ve yalan söyleme eğiliminde olduğunu söyleyebiliriz. -Canlı ve Parlak Sarı; zihinsel kalitenin yüksek olduğu ve kişinin ruhsal konularda da bir kapasiteye sahip olduğu -Kirli Sarı; kurnazlığın ve ihanet. (mide ve pankreas sorunlarına da işaret edebilir.)

yesilYeşil:

Şifayı simgeler. Ahenk, denge, uyum ve esnek davranışların göstergesidir.-Canlı ve Temiz Yeşil;  denge, uyum ve anlayış -Zümrüt Yeşil; kişinin şifa çalışmaları yaptığının yada şifa konusunda çok yetenekli olduğu o alan üzerinde uygulamalar yaptığının belirtisidir –Canlı Yeşil; kişiler sakinleştirici ve bulundukları ortama uyum getirici etkilere sahiptirler. –Koyu veya Sisli Yeşil; açgözlülük ve yalancılık, üç kağıtçılığı -Açık Yeşil: uyumlu olmayı, barışçı yapıyı, yakın alakayı ifade eder. Çoğunlukla anlaşması çok kolay insanlardır ancak gerekli olduğu zaman son derece inatçı olabilirler. Negatif olarak  aşırı bencilliğin, tam bir egoistliğin göstergesidir. -Kahverengine Çalan Yeşil; kıskançlığın ve negatif ihtiras -Koyu ve Çamurlu Yeşil; kalp rahatsızlıkları işareti olabilir.

maviMavi:

Değişkenliği simgeler. Bu insanlar çoğunlukla pozitif ve hevesli oldukları zorlukları kolaylıkla aşmalarının yanı sıra samimi ve dürüst olup akıllarındakini söylerler. -Canlı ve Parlak Mavi; anlayışın, sezgisel yeteneklerin ve geniş ufuklu düşüncelerin işareti. Genellikle dinsel inançları yoğun olan insanlarda görülür. Ayrıca Sanatçılarda ve sanatsal yetenekleri olan kişilerin auralarında da canlı mavi renk bulunur. İletişim yetenekleri güçlü ve ikna etme kapasiteleri güçlü insanlarda da görülür. -Koyu ve Çamurlu Mavi; dinsel konularda bağnazlık yada ruhsal olarak karanlık bir yapının işareti.

civit-mavisiÇivit Mavisi:

Başkalarına karşı sorumluluğun simgeler. Sevdikleriyle beraber çok mutludurlar. Hayır demeyi başaramadıkları için istismar edilirler.-Çivit Mavisi; kişiler sezgisel yetenekleri gelişmiş ve vizyon sahibi olan insanlardır. -Parlak ve Canlı Çivit Mavisi; sadık bir kişiliğinde habercisidir. -Taban Rengi Çivit Mavisi;  Genellikle insanı yardım konularıyla ilgilenirler. -Çamurlu ve Sisli Çivit Mavisi; iç görüden yoksun ve sezgilerini ciddiye almayan bir kişilik yapısını gösterir. -Kahverengi Tonları veya Siyah Tonlarında Çivit Mavisi; negatif tarafıyla dini duygularda, ruhsallığın karanlık yönlerine doğru bir sapmanın belirtisidir.

morMor ya da Menekşe:

Tinsel ve Entelektüel gelişme simgesidir. Tepe çakra ile ilişkilendirilmiştir. Ruhsal gücü ve ruhsal olarak gelişmiş bir yapının simgesidir. Evrensel sevgiye inanan ve yüksek ruhsal hedefleri olan kişilerde görülür. Genellikle asalet ve ruhsallıkla ilişkilendirilen bu renkler aynı zamanda meditasyon yapanlarda görülebilir. -Kırmızı ve Mavi Karışımlarının Oluşturduğu Mor Menekşe; çok yüce ruhani hedefleri ve ruhsal gücü gösterir. -Eflatun Tonunda Mor; yüksek ruhsallığı ve canlılığı, -Leylak Tonunda Mor; şefkati ve özveriyi -Menekşe Moru; kişiler yaşamları boyunca tinselliklerini geliştirdikleri gibi öğrenmeye ve bilgelikleri arttıkça auraları parlar.

pembePembe:

Finansal ve maddi başarıyı simgeler. İnatçı ve kararlı insanların aurasının rengidir. –Canlı Pembe; duygusal yaşamda denge ve uyumu gösterir. Merhametli ve yardımsever insanlarında görülebilir.  Evrensel sevgi hisleriyle dolu olan insanların auralarında yoğun olarak görülür. Ayrıca alçak gönüllü, sakin, sevgi dolu, nazik, ve şefkatli bir kimlik barındırırlar.

kahverengiKahverengi:

Sağlık sorunlarını simgeler. Çoğunlukla maddiyatla ilişkilidir. Genellikle işkoliklerde görülür. O nedenden iş adamlarının rengide denilmektedir. Fiziksel sağlık için olumlu olarak yorumlanmayıp hastalıkların bir işareti kabul edilir. Cimri ve açgözlü insanlarında auralarında sıkça görülebilir. -Kestane Kahverengi; üstlenilen görevleri yerine getirebildiğini işaret eder. -Altuni Kahverengi; çalışkan, organize ve yöntemli bir karakteri simgelemektedir.

siyahSiyah:

Yaşamı reddetmeyi simgeler. Başka bir şekilde aura içinde çizgiler halinde gözüktüğünde ise pozitif yönleri öldürür. Fizik bedenle,eterik beden ince bir bant şekilde görülmesi son derece normaldir. Ancak bu haricindeki siyah renk kişinin yaşamı ve kendi varlığını reddettiğini gösterir.  Aurayı doldurması karanlığın işaretidir. Aura içinde çizgiler halinde ise pozitif özellikleri yok edecektir. Karanlık yönleri olan, gizemli insanlarda genellikle görülür.

griGri:

Sıradanlığı simgeler. Bu kişilerin hayal güçleri kuvvetli olup büyük fikirlerle doludurlar ancak bunları hayata geçiremezler. Motivasyonları yeterli değildir.Durgunluk ve donukluğu işaret eder. Çoğunlukla fiziksel bedenin enerjiden yoksun kaldığını gösterir. Güven eksikliğini hatta yanında aldatıcı kişiliği gösterir. -Koyu ve Kurşuni Gri; korkulara, karmaşalara hatta hastalık derecesine varan aşırı karamsarlığa habercidir.

beyazBeyaz:

Aydınlanma ve esini simgeler. Beyaz saflığın rengidir ve çok az görülür. Bu auradaki insanların egoları neredeyse yok gibidir. -Beyaz Renk Hakim; insanların kişisel bütünlüğe ulaştığını ve ruhsal anlamda oldukça gelişmiş olduklarını ve erdem sahibi olduklarını gösterir.

altinAltın: 

Sınırsızlığı simgeler. En güçlü renktir. Kişilerin projeleri ve kafalarına koydukları her şeyi gerçekleştirme gücü verir. Karizmatik, çok çalışkan, sabırlı ve kendilerine amaç belirleyen insanlardır. Yaşamda en büyük başarılarını er ya da geç kazanırlar.

 bronzBronz:

İnsancıllığı simgeler. başkalarına özen gösteren, insancıl ve yardımsever kişileridir. Yumuşak kalpli ve cömerttirler. Hayır diyemediklerinden istismara çok uğrarlar.

Yukardaki renklerin dışında altın rengi, gümüş rengi ve eflâtun gibi renklerde aurada görülebilir. Bunlar genellikle ruhsal renklerdir ve ruhsal konularda çalışmalar yapan kişilerde bulunur.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.