2018 Yılı Akrep&Yükselen Akrep Burç Yorumu

0 3.570

2018 Yılı Akrep&Yükselen Akrep Burç Yorumu

Bu yılın en şanslı burçlarından birisi sizsiniz, değişimler sizi bekliyor!

Şans, bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter bu yıl burcunuzdan geçiyor olacak ve bu etki 12 yılda bir burcunuza gelecek bir etki olduğundan evet sizin için şanslı bir yıldasınız. Bu yıl doğum günü zamanından başlayıp seneye Kasım ayına kadar bu etki devam ediyor olacak. Kendinizi ön plana çıkarmak, yapmak istediğiniz işlerde ilerlemek için birçok fırsat çıkacak karşınıza. Bu fırsatları anlamak için evrenle iletişimde olmalısınız, isteklerinizi dinleyen bir melek sürekli etrafınızda gibi düşünün, belki de uzun yıllardır dilediğiniz şeyler yolunuza gelecektir ama sizin de bu fırsatları fark etmeniz lazım. Mesela hep istediğiniz bir yere gitmeniz, hep istediğiniz bir eğitim için gerekli paranın ve zamanın size gelmesi söz konusu olabilir. Değişimin olacağı en önemli alanlar ise kariyer ve ev alanınız olacak. Geçen yıldan bu yana tetiklenen bu alanlar hali hazırda değişime açılmış olabilir bu yılda bu etki devam ediyor olacak. Daha keyif alarak yapacağınız bir iş, daha yüksek bir pozisyon ya da iş yerinizde çeşitli fırsatların önünüze gelmesi bu yılda mümkün olabilir. Yine eviniz ve yaşadığınız yerde bazı değişimler yaşayabilirsiniz, bulunduğunuz yerden başka bir yere taşınma veya yeni bir ev alma söz konusu olabilir.

Satürn bu yıl sizin daha çok iletişim alanınızdan ilerleyecek o yüzden bu etkiden en az etkilenen burçlardan birisi de siz olacaksınız. Bu yıl önemli bir anlaşmaya imza atabilirsiniz. Yine eğer eğitim konuları gündeminizde ise bir eğitime başlamanız söz konusu olacakken bu sizin için biraz zorlu bir süreç olabilir. Kardeşleriniz ve akrabalarınız ise biraz sorunlu etkilere açık, aile içinde bazı sorunlu durumlar oluşabilir ya da sizin kardeşleriniz veya kuzenlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir.

Akrepler en kuvvetli burçlardan biridir, dayanıklıdır, azimlidir ve hırslıdır ama dikkat etmeleri gereken en büyük şey kolayca rekabete girebilmeleridir ve bu rekabette kendilerini kaybetmeleri. Jüpiter gezegeninin burcunuzdan geçtiğini söylemiştim bu gezegen aynı zamanda bazı şeyleri büyütebilir ve abartabilir. O yüzden bu yıl abartılı harcamalardan, fazla iddialı söylemlerden ve girişimlerden, hırstan, kinden ve haksız rekabetten uzak durmalısınız. Jüpiter bir nevi niyet sınavı da yapar ve niyetinize göre bazı şeyleri karşınıza getirir. Eğer etrafınızdakilere karşı oyunlar oynayan, ayağını kaydırmaya çalışan, kendinizi koruma altına almak için olmadık şeyler yapan bir şekilde ilerlerseniz ne yazık ki bu yıl o şanslar size aynı şekilde şanssızlık olarak yansıyabilir. Oyunu adil oynamak şart bu yıl. Önünüze harika gelişmelerin geleceği, dileklerinizin bir bir gerçekleşeceği güzel bir yıl olması dileği ile…

Astrolog Güliz Kınacı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.