Başmeleklerin 4.4 Enerji Kapısı Mesajı

Başmeleklerin 4.4 Enerji Kapısı Mesajı

Başmeleklerin 4.4 Enerji Kapısı Mesajı (4 Büyük Başmelekle Muhteşem bir arınma)

Reklam

Sevgili kalpleri ışıkla parlayan dostlar,

Sizleri Yaradan’ın sevgisi ile selamlıyoruz. El ele ışığınızın yücelmesi için sizlerle birlikteyiz. Korkudan adım adım uzaklaştıkça bizlerin sevgisini daha sıcak hissedersiniz.

Bu enerji kapısı ile sizlere dörtlü arınmada aracılık edeceğiz. Kalp, zihin, ego ve beden her birinde ışık olmayan alanlarınızı arındırarak sizlerin ruhsallığa geçişini kolaylaştırmak bizleri mutlu eder.

04:04 bu enerjinin en yoğun şekilde dünyaya akış yapacağı zaman dilimi. Mesajı ilettiğimiz zamandaki çoğu insan o zaman diliminde uykuda olacaktır. Mesajı okuduktan sonra “04.04 enerji kapısının 04:04 anındaki enerjisine kendimi açıyorum” niyetini yaptığınızda biz sizlerle çalışmaya başlayacağız.

Başmelek Mikail olarak ben bu enerjiyi bedeninize uyumlayıp, bedeninizde ışık olmayan alanları temizleyeceğim.
Başmelek Cebrail olarak ben bu enerjiyi egonuza uyumlayıp, egonuzda ışık olmayan alanları arındıracağım.
Başmelek İsrafil olarak ben bu enerjiyi zihninizle uyumlayıp, zihninizde ışık olmayan alanları arındıracağım.
Başmelek Azrail olarak ben bu enerjiyi kalbinizle uyumlayıp, kalbinizde ışık olmayan alanları arındıracağım.

Bu arınma ile sizleri Tasavvuf felsefesinden sizlere aktarılan; şeriat, tarikat, marifet ve hakikat kapılarından geçirip sizleri Yaradan’ın huzuruna getireceğiz. Her birinizin yaptığı kalpsel çağrı Yaradan tarafından duyuldu ve sizlere cevap olarak bizler gönderildik. mesajın titreşiminin kalbinizin ışığı ile rezonansa girmesine izin verin.

Bu uyumlama sonrasında bu çalışmayı dilediğiniz her zaman diliminde yapabilirsiniz. Kendinizi yalnız hissettiğiniz her an bu çalışmayı yapabilirsiniz. Bu size açılan mucizenin kapısıdır.

Dört Başmelek olarak sizleri Yaradan’ın ışığı ile selamlıyoruz. Işığı gören sevgiyi bilen olur.

Bu İsim Hangi Kaynaklarda Geçiyor?

Bu sayfa “4-4 enerji kapısı” adı verilen bir tarihe bağlı. Astronomi açısından belirtmek gerekir ki 4 Nisan ya da benzeri tarihlere bağlanan “enerji kapıları” astronomi literatüründe tanımlı gök olayları değildir; bunlar modern dönemde yapılmış tarih adlandırmalarıdır. Bu, tarihin işe yaramayacağı anlamına gelmiyor — ama işleyen şey ölçülmüş bir enerji değil, belirlenmiş bir tarihin insanı gerçekten oturtması.

Çalışmanın Somut Karşılığı

Bu yüzden bu sayfadaki çalışmayı bir “kapı” olarak değil, ayda bir tekrar eden bir randevu olarak kullanmak hem daha dürüst hem daha sürdürülebilir. Tarihi kaçırmak bir şey kaybettirmiyor.

On Dakikalık Uygulama

  1. Sessiz bir yerde oturun; üç nefes, verişi almaktan uzun tutun.
  2. Son bir ayda olan üç şeyi yazın: biri iyi, biri zor, biri şaşırtıcı.
  3. Bu aya taşımayacağınız tek şeyi yazın.
  4. Önümüzdeki ay için tek hedef ve ilk adım.
  5. Deftere tek satır yazın: bu hafta yapacağınız en küçük somut adım.

Son adımı atlamamak önemli: çalışmanın kanıtı his değil, gün içinde değişen küçük bir davranıştır. Bir ay sonra defteri açıp tekrar eden satırı görmek, tek tek seansları hatırlamaktan daha fazla şey öğretir.

Sınırlar

Bu çalışma tıbbi ya da psikolojik tedavinin yerine geçmez ve hiçbir ilacın bırakılması, dozunun değiştirilmesi ya da bir hekim randevusunun ertelenmesi için gerekçe değildir. Burada dinî bir hüküm de verilmez; inanç konusunda kesin bilgi için yetkili bir kaynağa başvurmak gerekir. İki haftadan uzun süren isteksizlik, uyku ve iştah değişimi ya da kendine zarar verme düşünceleri için bir ruh sağlığı uzmanına başvurulmalıdır; acil bir risk varsa 112.

Sık Sorulan Sorular

Bu Kart Mesajı Nasıl Okunmalı?

Melek kartı mesajları, kişinin o an neye ihtiyaç duyduğunu fark etmesi için bir hatırlatmadır; gelecekten haber verme ya da kesin sonuç bildirme iddiası taşımaz. Kart size uymadıysa zorlamayın, bırakın.

Kartı çektikten sonra

  1. Bir dakika durun, aklınıza ilk geleni not edin.
  2. Mesajı hayatınızdaki somut bir duruma bağlayın.
  3. O gün atabileceğiniz küçük bir adım belirleyin.
  4. Aynı soruyu üst üste tekrar çekmeyin; cevabı zorlamak fayda vermez.

İslâm inancı açısından

İslâm inancında gaybı yalnız Allah bilir (Neml 27/65). Gelecekten haber verme iddiası taşıyan uygulamalar dinen kabul görmez (Müslim, Selâm 125). Bu sayfadaki kart yorumları bir kehanet değil, kişinin kendi düşüncesini toparlaması için hazırlanmış manevi bir okumadır. Melekler Allah’ın emriyle görev yapan varlıklardır; onlardan yardım istenmez, dua yalnız Allah’a edilir.

Sık Sorulan Sorular

Devamı: Melek kartı seç · Evet/Hayır kartı · Tüm melek kartları

Kaynaklar ve Dayanaklar

İslam kaynaklarında yer alan bilgiler ile Yahudi-Hristiyan ezoterik geleneğine ait bilgiler metinde ayrı ayrı belirtilmiştir. Renk, taş ve "melek çağrısı" uygulamaları Batı melek geleneğine aittir. Sağlık, hukuk ve para konularında ilgili uzmanlara danışın.

Bu yazı sana iyi geldi mi?

Bir sonraki adımın:

✦ Destenden Başka Kartlar

Sezgine güven; seni çeken karta tıkla.

Reklam
Bilgilendirme notu

Bu yazıdaki bilgiler eğitim ve bilgilendirme amaçlıdır; kişisel deneyim, görüş ve öneri içerir. Tıbbi, psikolojik, hukuki ya da finansal tavsiye yerine geçmez. Uygulamaları kendi sorumluluğunuzla, gerektiğinde bir uzmanın görüşünü alarak değerlendirin.

Yasemin Derya Metin

09.07.1978 13:00 Besni/Adıyaman doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Develi/Kayseri’de tamamladı. 2000 yılında İnönü Üniversitesi Kimya Mühendisiliği’ni bitirdi. 2001 yılında iş nedeniyle İstanbul’a yerleşti. 10 yıl boyunca çeşitli sektörlerde üretim sektörü ağırlıklı olmak üzere kimya mühendisi olarak çalıştı. Çalışırken Açıköğretim Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümüne devam ederek 2008 yılında bu bölümden mezun oldu. Çalışma hayatı boyunca çalıştığı sektörlere ait eğitimlerin yanı sıra hayata farklı pencerelerden bakmayı sağlayacak çeşitli atölyelere, psikoloji, felsefe, kişisel gelişim eğitim ve seminerlerine katıldı. Enerjisel şifa teknikleri açısından çeşitli uyumlanmalar aldı.Sektörel Eğitimler: Müşteri Odaklı Satış Semineri, ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi, ISO 9001:2000 KYS Kuruluş İçi İç Tetkikçi Eğitimi, Meteoroloji ve Kalibrasyon Kursu, Bilgisayarlı Muhasebeci Yardımcısı Yetiştirme Kursu, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi, Temel İlk Yardım EğitimiKişisel Eğitimler: Galapera Yaratıcı Yazarlık Atölyesi, Masaj, Fitoterapi Semineri, Temel Fotoğrafçılık Eğitimi, Doğum ve Bebek Fotoğrafçılığı AtölyesiSertifikalı Kişisel Gelişim Eğitimleri: NLP Practitioner Eğitimi, Yaşam Koçluk Eğitimi, Soul-Mind-Body HealingEnerji Uyumlamaları: Hisset-Dengele-Gönder (HDG), HDG Plus, Sevgi Enerjisi, Gümüş Mor Alev Enerjisi, Mavi Şimşek Enerjisi, Kundalini Reiki (Master)Aldığı kişisel gelişim eğitimlerinden sonra kimya mühendisliği işinin ruhunun istediği iş olmadığına karar verip, 2013 yılı sonunda çalıştığı sektörden ayrıldı. Ruhsal gelişim yolculuğunda ruhu sosyal hayata, iş hayatına ve şifaya dair mesajlar yazdırdı. İşten ayrıldığı bu süreçte yazmış olduğu bu mesajları toparlayarak ruhsal gelişim yolunda yürümek isteyenlere bir rehber olması için içinde meditasyon ve olumlamaları da içeren Hayatı Kolaylaştırıyorum kitabını yazdı. İkinci kitap çalışmalarına da başladı.Şu an seçmiş olduğu alana daha faydalı hizmet vermek amacıyla Açıköğretim Fakültesi Sosyoloji bölümünde eğitimine devam etmektedir.

Tüm yazılarını gör →

“Başmeleklerin 4.4 Enerji Kapısı Mesajı” için 5 yorum

  1. Yasemin Hanım Merhabalar,

    Yukarıda Başmeleklerimiz tarafından iletilen çalışmanın niyetini saat kaçta yapacağımı anlayamadım. Sizin çalışmanıza uzaktan katılacağım. Ama yukarıdaki niyeti ne zaman yapacağımı anlayamadım. Bu arada bu siteden ve sizden çok şey öğrendim. Herşey için teşekkürlerimi sunuyorum. Yolumuz ışık olsun. Sevgilerimle.

    Sıla A.

Bu yazı sana ne hissettirdi?

Aynı sayıyı sen de mi görüyorsun, çalışma sana iyi geldi mi, aklına takılan bir soru mu var? Aşağıya bırak — okuyor ve cevaplıyoruz. Sorduğun soru başkalarına da yol gösteriyor.

Yorum bırakın

E-posta adresin yayınlanmaz. Yorumlar okunur ve kontrol edildikten sonra yayına alınır.

Scroll to Top