12 12 Kapısı -Dünya Değişiyor

0 13.491

Bugün muhteşem 12.12 (2021) portalı ile saat:12:00 de kendimize bir 12 dakika ayırıp Yüce Yaradanımızdan; O güzel Kalbimize odaklanıp tüm güzel duygu ve hislerimizle kendimiz, Ailemiz, sevdiklerimiz, Ülkemiz ve Dünya Anamız dahil bire  bütünün en yüksek hayrına olması niyetiyle Yüce Yaratıcımızdan koşulsuz sevginin akmasına, Altın enerjiyle yıkanmamıza izin verip bu muhteşem enerjiye kolaylıkla keyifle Ruh, Beden, Zihin, Ego ve Kalbimizin dengeyle uyumlanıp aktive olmasına bu sevgi dolu enerjilerin İlahi İzinli Olduğumuz  her yere akmasına ve başta kendimiz olmak üzere; yaşadığımız Dünyayı, hayvanları, doğayı, insanları Kalpten sevmeyi Sevgi ve Aşk enerjileri ile mucizeleri Sonsuz Sevgiyle yaşamaya  niyet edelim. Ve öylede Ol’du. Yüce Allah’ım sana şükürler Ol’sun ve Sevgili Işık rehberlerime sonsuz şükranlarımla

Arzu ederseniz sizlerde kendi niyetlerinizi bizimle burada paylaşırsanız mutlu oluruz. 

Bu muhteşem dolunay ve 12.12 enerjisinin hepimize güzel açılımlar getirmesi dileğimizle

12:12 kapısı zıtlıkların bir araya gelmesi sağlayan kapıdır. Dolunayın etkisiyle daha da genişlemeye başlamıştır. Temel olarak içsel sevgiye yolculuk ve kendini buluştur. 

1992 yılında içsel olarak kendimizi sevme, farkındalık kazanma, kabullenme, sevgi ile iyileşme, kutuplaşmaları birleştirmeye başlatan 11:11 kapısıdır. Bu kapının açılması 12:12 kapısının üzerimizdeki etkilerinin bir başlangıcıdır. Bu güzel ve özel güne baktığımızda normalde odak noktalarımızın olduğu çakralar, eril ve dişil enerjiler, aile ve çevre gibi kavramların dış sevgilerle ilişkisi değilde içsel olan sevginin mutluluğuna odaklanıyor. 

Hayatınıza odaklanmayı ve güzellikler istemeye devam edin. 12-12 ve Dolunay bu zaman çizelgesi değiştirme enerjisini aktif hale gelmiştir. Geçmişi bırakıp artık yeni bir şeyler isteme zamanı ve bunu da bilinçli bir şekilde isteme zamanı. Başkalaşım, diriliş ve mutluluğun derin huzuru sunmak için 12:12 enerji kapısı bize yol gösteriyor. 

12 12 Özgürlüğün Kapısı

12:12 tarihinde bir çok kaynakta yer alan bilgileri derliyoruz. Bu konuda sizlerle önemli gördüğümüz noktaları paylaşacağız. 12:12 kapısının açıldığı gün, Ruhların Tanrısal planında “Özgürlük Kapısı” nın aralandığı ve mutluluğa uzanan bağımsızlık günü olarak adlandırılmaktadır. 12 tamamlanma manasına geldiği için de özümüzde kendimizi tamamlandığımızı düşünebilirsiniz. Yükselmiş Üstatlar, dünyadan mezun olmuşlar Altın Çağ’a girildiğinin bilgisini veriyorlar. 12:12 yükseliş ile ustalığın anahtarı olduğu ve  12 Aralık 1994’te, 144.000 adanmış ruhun evrim mucizesini birlikte yaratıma başlandığını belirtiyorlar.

12:12 Altın Çağı Bize Neler Getirecek? 

12:12 meydana gelecek olan kuantum sıçraması sayesinde organik bir iletişim sağlanacağı ve “Evrimin Zamanı” geldi mesajını Güneşimizden Dünya’ya doğru ilerleyeceğini söylüyorlar.  Basit bir anlatımla ruhların bize armağanlarını ve o eşsiz ışığın potansiyelini nabzımızda hissetmeye başlayacağız. Hepimiz bu anı hissetmeyi bekliyoruz 😊

12:12 Bize Hediyeleri Neler Olacak? 

Spiritüel anlamda daha ustalaşmış olanlarımızın 12:12 kapısına ilerlerken titreşimleri hissedeceği ve ustalık tamamlanacağı söyleniyor. 12:12 daha önce bahsettiğimiz gibi tamamlanmadır. Vücudumuzda yeni amino asitler (protein bileşenleri) tetiklenecek ve bizi bir ileri seviyeye taşıyacağı aynı zamanda özgür olmanın gerçek anlamını daha iyi anlayacağımızı belirtiyorlar. 12:12 kapısı biyolojimiz konusunda bize anahtar vererek yeni ufukları görmemizi sağlayacağını söylüyorlar

Kaynak: worldtrans

Sevgide ve Işıkta Kalın.

Sonsuz Sevgilerimizle

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.