2017 Akrep Burcu Yorumu

0 6.824

Akrep Burcu

Sevgili yükselen Akrep’ler,bu sene parasal konular gündeminizde olacak. Aldığınız birşeyden dolayı zorlanma yaşamanız söz konusu. Ayrıca yatırım ve para kazanma yöntemlerinizde sizi etkiliyor olacak. Özetle bu sene maddi konular oldukça sizi etkileyen konu olcak.

Ocak başından itibaren Merkür retro yapması nedeni ile banka, kredi, maddi durumlar biraz zorlayıcı olabilir ancak 8 Ocak ile Merkür’ün düz harekete geçmesiyle rahatlamaya başlayacaksınız. Girişimlerinizi Ocak sonuna doğru bırakmanız en uygunu olacaktır. Ayrıca bu aralar yanlış anlaşılmalar ve eski arkadaşlarınızla ilgili konuların açılması muhtemel.

İlişki ve çocuk konuları alanınıza Mars gezegeni ilerlediğinden dolayı bu tip konularda çeşitli kararlar almak istiyorsunuz ancak biraz bekleyin Şubat başı kararlar için daha uygun olacaktır.

Venüs 4 Mart ile 15 Nisan tarihleri arasında retro yapacağından yanlış anlaşmaların olabilecek bir dönem. O nedenden ilişki ve iş hayatınızda biraz daha dikkatli olmanızı öneririz. Ayrıca sizden gizli tutulan konular olabilir. Eski sevgili konuları gündeme gelebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak için çok iyi bir dönem olmadığını söyleyebiliriz.

Bolluk, bereket ve şans gezegeni Jüpiter kapalı alandan geçmesi nedeni ile hayatınızdaki problemli konuların çözülmesi ve beklenmedik şanslı süprizlerle karşılaşabilirsiniz. Eğerki hastane vs gibi konular gündeme gelirse hızlı bir iyileşmede aynı şekilde sizi bekliyor. Jüpiterin retro yapacağı 6 Şubat-9 Haziran tarihleri arasında dikkat ediyor. ( Eğerki doğum haritası bu tarih arasına geliyorsa şanslı dönem bizi bekliyor)

Satürn gezegeni sizi satın alma ve yatırım gibi konularda etkiliyor. Bu sene maddi konularda çok etkileneceğiniz bir sene olması nedeni ile bu satın almalarınıza birazcık dikkat ederek yapmanızı öneririz.

Tutulmaların gerçekleşeceği Şubat ve Ağustosta iş, aile ve hane konularını etkileyecek. Taşınma, kariyerde değişilik gibi konular özellikle bu aylarda gerçekleşebilir.

Şahane bir yıl sizi bekliyor. Mutlu, sağlıklı ve herşeyin istediğiniz gibi olacağı bir yıl dilerim…

 Daha Fazla bilgi için Güliz Kına Astroloji

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.