2017 Terazi Burcu Yorumu

2017 Terazi Burcu Yorumu

0 7.288

Terazi Burcu

Sevgili yükselen Terazi’ler, bu yıl kendinizle ilgili bir çok kararla karşı karşıyasınız. En çok bu konuda meşgul olacaksınız gibi gözüküyor. Hane ve aile konularında değişikliklik istediğiniz bir yıla giriyorsunuz. Eğer bir aileniz yoksa yenisini kurmak ya da değişim dönüşüm istediğiniz olabilir. 8 Ocak kadar Merkür retrosu yapacağından bu tarihe kadar kararlara dikkat. Kararları sonraya bırakmanızı öneririz.

Bu arada Mars iş hayatınızı etkilediğinden aynı şekilde Ocak ayı sonrasında kararlarınızı verin. Bu şekilde kafanızdaki sorular biraz daha netleşiyor olacaktır.

Venüs 4 Mart ile 15 Nisan arasında retro yaptığından ve aynı zamanda da yönetici gezegeniniz olmasından dolayı eğer bir girişimleriniz ya da kararınız var ise bu tarih aralığında onu gerçekleştirmemenizi öneririz. Bu dönem sadece karar değil maddi durumlarınızda etkiliyor. Gezegenler retro yaptığında yaptığınız işlerin üstünden mutlaka ikinci kez geçin.

Bolluk, bereket ve şans gezegeni Jüpiter, burcunuzdan geçmesi nedeni ile sizi heyecanlandıracak bir başlangıçlar sizi bekliyor. Bu dönem sizin için yeni bir aşk, iş, taşınma gibi durumlar meydana gelebilir. Hayalini kurduğunuz birşey var ise onuda gerçekleştirmek için harika bir zaman. 6 Şubat ile 9 Haziran tarihleri arasında Jüpiter geri hareket yapacağından tabiki bu döneme dikkat. ( doğum haritanızda jüpiter retro yapıyorsa bu durumun zıttıyla karşılaşırsınız.)

Aile ile ilgili konularda sorumluluk almak ya da bir takım sıkıntılar yaşayabilirsiniz. O nedenden mümkün olduğunca sakin ve sürecin geçici olduğunu düşünün. Sözler, anlaşmalar ve sözleşmeler üzerinde dikkat edeceğiniz konular olmalı.

Tutulmaların olduğu Şubat ve Ağustosta hızlı bir şekilde başlangıç ve bitişler yaşabilirsiniz.

Şahane bir yıl sizi bekliyor. Mutlu, sağlıklı ve herşeyin istediğiniz gibi olacağı bir yıl dilerim…

 Daha Fazla bilgi için Güliz Kına Astroloji

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.