2017 Başak Burcu Yorumu

0 7.813

Başak Burcu

Sevgili yükselen Başak’lar,

bu sene gündemizdeki konular aşk konuları, konut, ve aile ile ilgili olacak. Yönetici gezegeniniz retro ile yıla başladığından eğer ki önemli adımlar atmak istiyorsanız biraz beklemeninizi öneririm. Eski aşklarınızla ilgili konular önünüze çıkabilir. 8 Ocak itibariyle Merkür düz harekete başlayacağından özellikle kariyer ile ilgili çözülemeyen konular ay sonuna doğru çözülmeye başlayacak.

Mars gezegeni ilişkiler alanınızdan geçmesi nedeni ile ilişkinizlerinde biraz heyecanlı olabilirsiniz. Anında bitirmek ya da devam etme gibi konuların kararın almak için biraz beklemenizi öneririz. Sıkılmış hissediyorsanız 29 Ocak’ta Marsın Koç burcuna geçeceği anı bekleyin. Özellikle parasal konular ve diğer atılımların çözümü için uygun bir dönem oluyor olacak.

Venüs 4 Mart ile 15 Nisan tarihleri arasında retro yapacağından dolayı finansal konularınızı etkiyor olacak. Bu nedenden dolayı satın alma işlerinizde daha dikkatli olmanız gerekmektedir. Girişimlerinizin üzerinden tekrardan geçmenizi öneririz.

Bereket, bolluk ve şans gezegeni olan Jüpiter, finansal konularınız alanına hareket edeceğinden çok güzel gelişmeler sizi bekliyor. Ancak 6 Şubat – 9 Haziran tarihleri arasında retro yapacağından dolayı bu döneme dikkat etmenizi öneririz. ( doğum haritanızda jüpiter retro yapıyorsa bu dönemde zır şekilde etkileniyor olacaksınız.)

Zorlanacağınız alanlar hane ve aile konuları olacağından bir çeşit düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Satürn sorumuluğunuzu arttırdığından evlenme, yeni ev alma gibi durumlarda kapınızı çalabilir.

Elbetteki meydana gelecek Şubat ve Ağustos tutulmaları parasal konularınız etkileyecek ve alternatif para kazanma yolları arayışına geçmiş hatta değiştirmiş bile olabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konulara dikkat etmenizi öneririz.

Şahane bir yıl sizi bekliyor. Mutlu, sağlıklı ve herşeyin istediğiniz gibi olacağı bir yıl dilerim…

 Daha Fazla bilgi için Güliz Kına Astroloji

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.