2017 Aslan Burcu Yorumu

0 7.685

Aslan Burcu,

Sevgili yükselen Aslan’lar, bu sene sizin için önemli konular ilişkiler, şahsi durumlar ve genel olarak yapmak istediğiniz planlar olacak. Ocak başı ile Merkür retrosu nedeni ile bir kaç küçük aksaklıkla beraber gecikmelerde yaşayabilirsiniz. Ocak sonuna doğru Merkür retrosunun etkisinin geçmesi ile hayatınız hız kazanıyor olacak. Geri hareket aynı zamanda sizin parasal konularınızı etkileyecek. Geçmiş dönem borçları kapınızı çalabilir. Parasal konular ve iş hayatınızda sıkıntılı oluşmuşsa yavaş yavaş düzelmeye başlayacak. ( Doğum esnasında Merkür Retro yapıyorsa sizi tam tersi şeklinde etkileyerek yıla yavaş yerine hızlı ve keyifli girebilirsiniz. Seyahatler gerçekleştiriyor olabilirsiniz.)

Mars gezegeni parasal konuları, banka, krediler ve maddi bir çok alandan geçiyor. Maddi konularda eliniz çok açık bu nedenden dolayı suistimal edebilcek insanlar olabilir. Onlara dikkat etmenizi öneririz. Venüs 4 Mart ile 15 Nisan tarihlerinden retro yapacağından dolayı iş alanınızda etki gösterecek. Yeni atılım ve büyük kararlar almamaya dikkat edin.

Bereket, bolluk, şans gezegeni Jüpiter, hısımlar, aile fertleri, eğitim, yaz işleri ve seyahat alanlarından geçiyor. Ekim ayının sonuna kadar oldukça güzel gelişmeler hayatınızda vukuu bulacak. Aile eşrafınızda aranızın iyi olmadığı birileri varsa bu dönem barışmak için harika bir fırsat.

Çocuk ve İlişki konularında azcık sıkıntı çekebilirsiniz. Bu nedenden evlenme vs ibi planlarınız varsa hızlıca öfkelenmemeye ve olaylar karşısında birazda sakin kalmaya çalışın. Çocuk bekleyenler için uğurlu bir yıl sizleri bekliyor. Çocuğunuz varsada tüm zamanızı alacak olaylar yaşayacaksınız.

Şubat ve Ağustos aylarında meydana gelecek tutulmalar ilk önce parasal konularınızı etkiliyor olacak. Oldukça uzun bir zamandır parasal konularınız etkileniyor ve para kazanma yöntemlerinizde değişmeler meydana geliyo olabilir. Bu tutulmalar direk olarak en çok sizin burcunuzu etkilediğinden kendinize hayat ile sorular sorabilirsiniz. Yeni başlangıçlar isteyebilirsiniz.

Şahane bir yıl sizi bekliyor. Mutlu, sağlıklı ve herşeyin istediğiniz gibi olacağı bir yıl dilerim…

 Daha Fazla bilgi için Güliz Kına Astroloji

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.