2018 Yılı Terazi&Yükselen Terazi Burç Yorumu

0 2.360

2018 Yılı Terazi&Yükselen Terazi Burç Yorumu

Parasal konular ve aşk konularında çeşitli şanslar var Teraziler için!

Bu yıl parasal konularda çeşitli şanslar ve genişleme fırsatları söz konusu olacak özellikle yükselen Teraziler için. İş değişimi ile daha çok para kazanmanız söz konusu olabileceği gibi, işinizde gelişmeler yaşamanız ve çeşitli fırsat kapıları açılması söz konusu olacak. Dikkat edilmesi gereken taraf bazı harcamalarında beraberinde gelmesi, harcamalarınızı kontrol etmekte zorlanma, beklenmedik harcamaların olması ve bütçenizi aşarak bazı harcamaları yapmanız olacak. Ayrıca fırsatların farkına varmakta bu dönemde önemli olacak, sahip olduğunuz şeylerin değerlenmesi ve daha çok kazanç elde etmeniz için iyi bir yıl.

BU yılın değişime en açık alanı ise aşk ve sosyal çevre konuları olacak. Aşk hayatınızda bazı değişimler yaşanabilir birisi hayatınızdan çıkabilir veya beklemediğiniz anda birisi hayatınıza gelebilir. Özellikle Şubat sonu ve Ağustos sonrasındaki dönem bu konuların tetikleneceği dönem olacak. Yine yeni bir hobi edinmeniz ve bunun sonrasında yaptığınız işten vazgeçerek bu alana yönelmeniz de bu yıl söz konusu olabilir. Çocuklar ile ilgili alanda çok aktif olacak bu yıl, bir bebek haberi alabilirsiniz, çocuğu olanlar için ise onların hayatında yaşanacak değişimlerin sizi etkilemesi söz konusu.

Yılın hem biraz zorlu hem de yapılandırma gerektiren alanı ise ev, aile ve gayrimenkul konuları olacak. Satürn’ün bu alandan geçişi 2,5 yıl kadar sürecek ve bu süreç Ocak ayı itibari ile başlıyor olacak. Bu alandan geçen Satürn öncelikle evli ve sorunları olan Terazilerin (özellikle yükseleni Terazi olanlar) ayrılmaları için zemin hazırlayabilir, yine bekar olanların ise bir ev kurmaları ve evlenmeleri için bu transit ciddi bir tetik sağlayabilir. Yaşadığınız yerde değişim, ev alımı- satımı konuları bu yılın gündeminde olacak. Aileniz ile bazı sorunlar ve bunun sonrasında bir yapılandırma dönemi yaşanabilir. Yaşadığınız yer ve sahip olduğunu şeyleri geliştirmek için önemli bir tetik olacak. Ev veya arsa alımı için uğraşabilirsiniz bu yıl.

Burcunuzun yöneticisi Venüs 5 Ekim – 16 Kasım arasında geri gidiyor olacak bu dönemde hem ikili ilişkiler alanında dikkatli olmak gerekecekken yine sizin burç yöneticiniz olduğundan hayatınızın tüm alanlarında bazı gecikmelere ve sorunlara yol açabilir. Bu dönemde eski işlerin ve konuların üzerinden geçmek mantıklı olacaktır, yeni başlangıçlar için bu dönemi kullanmamak gerekir. Hayrınıza olan güzel gelişmelerin olduğu, mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim…

Astrolog Güliz Kına

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.