2017 Boğa Burcu Yorumu

0 10.508

Boğa Burcu

Çok Sevgili yükselen Boğa’lar, Bu yıl kararlarınızı alırken biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Mart ayının başına kadar bazı işleriniz istediğiniz kadar hızlı olmayabilir. Yılın geneline baktığımızda iş ortakları ve özellikle çalışma hayatınızda şahane gelişmeler sizi bekliyor.

2017 yılı başında Merkür retrosu ile yurtdışı ve para konularınızı etkiliyor. Bu nedenden ocak ayının ortasına kadar biraz daha sakin geçirerek sonrasında yurtdışı ve eğitim planlarınızı gerçekleştirmek sizin için daha uygun olabilir.

9 Mart itibariyle hayatınız hızlanabilir. Çok farklı aksiyonlar almak isteyebilirsiniz. Bu dönemde Venüs retro yapacağından bir tık teminkinli olmak sizi rahatlatabilir. 4 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında finans, çalışma hayatı ya da estetik operasyon ile ilgili bir gelişme düşünüyorsanız bu dönem sonrasına ötelemek çok daha uygun olabilir.

Bereket, Bolluk ve Şans gezeni gezegeni Jüpiter iş hayatınızda çok olumlu gelişmeler getiriyor olacak. Bu durum ekim ayının sonuna kadar devam edecek. İşe yeni başlayan kişiler olursa sizi çok rahatlatıp, problemleri çözmenizde yardımcı olabilir. Ayrıca sağlık konularda da şifalanma için oldukça güzel bir dönem. Evcil hayvan alma ya da hediye edilmesi gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Dikkatli olmanız gereken konular ise finansal durumlar. Herhangi bir kredi, satın alma ve satma gibi aksiyonlarda sonraki adımları düşünerek hareket etmeniz sizin yararınıza olacaktır. İlk başta biraz zorlanlamalar gerçekleşsede sonrasında güzel gelişmeler sizi bekliyor. Satürn 6 Nisan – 25 Ağustos arasında retro yapacağından en çok dikkat etmeniz gereken zaman bu aralık olacaktır. Önceden yapılan atılımlar varsa bu dönemde tekrardan düzenlemeler yapılabilir.

6 Haziran sizin için uğurlu gün. Sonrasında üzerinde çalıştığınız ne varsa getirilerini görmeye başalayacaksınız. Bu tarihteki Satürn retrosu nedeniyle yurtdışı ve kariyer konularınıza tekrar ele almanız önemli.

2017 içerisinde meydana gelecek Şubat ve Ağustos tutulmaları hane ve kariyerinizi etkiliyor olacak. Hızlı ve şaşırtıcı gelişmeler yaşamanız olası. 11 Şubattaki tutulma kariyer konusunda gelişmelerin olacağına işaret ediyor. 26 Şubatta sosyal çevreniz ile ilgili olaylar, Ağustos ayında da hane ile ilgili ve hatta ev değişimi ( şehir içi-dışı) durumları gündeme gelebilir.

Şahane bir yıl sizi bekliyor. Mutlu, sağlıklı ve herşeyin istediğiniz gibi olacağı bir yıl dilerim…

Daha Fazla bilgi için Güliz Kına Astroloji

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.