2020 Yılı Boğa Burcu Yorumu!

0 8.271

2020 yılında burçları neler bekliyor? Boğa ve Yükselen Boğa burcu 2020 yılı yorumu!

Boğa & Yükselen Boğa: 2019 yılından itibaren Uranüs’ün burcunuza geçmesi ile birlikte sizin için önemli bir dönem başladı! 2020 yılında yer değiştirmek, eğitimler ve seyahatler en hareketli alanınız olacak.

Yıl başlangıcında Yengeç – Oğlak aksında yaşadığımız tutulmaların devamı olan ve 2020 yılına girmeden hemen önce 26 Aralıkta yaşayacağımız Güneş tutulmasının karşılığı olan tutulma 10 Ocakta Yengeç burcunda bir ay tutulması olarak gerçekleşecek. Bu tutulma eğitimler, iletişim, kısa seyahatler ve bir sözleşme ile ilgili gelişmeleri size getirebilir.

17 Şubat – 10 Mart arasında yaşanacak Merkür gerilemesi ise sizin sosyal çevre, hayaller ve umutlar alanınızda yaşanacak. Hep hayal ettiğiniz ama bir türlü yapamadığınız birşey varsa bu dönemde gündeme gelebilir, yine eski arkadaşlarla buluşmalar ve entresan tesadüflerde bu dönemin konusu olabilir.

2020 yılının hem zorlu ama hem de Jüpiter’in bu alandan geçmesi dolayısı ile şanslı gelişmeler yaşanacak alanı, eğitim, hukuk, seyahatler ve yurtdışı ile ilgili konular olacak. Bu dönemde özellikle Mart ayına kadar bazı konular gündeminize gelebilir bu alanlarda sonrasında ise biraz bir ileri bir geri yaptırarak size karar aldırtacak etkiler var. Hayatla ve bazı konularla ilgili ne düşündüğünüz 2020 yılında değişebilir. Ön yargılı olduğunuz, kesin konuştuğunuz ve asla yapmam dediğiniz şeyleri yaparken ve inanman dediğiniz şeylere inanırken kendinizi bulabilirsiniz.

Sizin için yılın en önemli gezegen gerilemesi ise 13 Mayıs – 24 Haziran arasındaki Venüs gerilemesi olacak. Venüs burç yöneticiniz olduğundan natal haritanızda eğer geri harekette değilse bu dönemde son derece dikkatli olmanızı öneririm. Bu geri hareket hayatınızın tüm alanını etkileyecekken bu hareketi sizin para alanında yapacağından para alış verişinde ve yatırımlar konularında son derece dikkatli olmanızı öneririm.

21 Haziran – 5 Temmuz tarihlerinde Yengeç – Oğlak aksında yaşayacağımız ve bir serinin sonunu anlatacak olan tutulmalar ise sizin iletişim ve yurtdışı alanınızı etkileyeceğinden, bu dönemde önemli bir bilginin açığa çıkması, bir seyahat veya eğitim konusu gündemde olabilir. Yine bu dönemde sizin açınızdan önemli olan bir konuda bir sözleşme imzalamakta söz konusu olabilir sadece geri giden gezegenlere dikkat edin! Bu senenin ikinci yarısında ise tutulmalar Yay – İkizler aksına geçecek ve sizin için parasal konularda yeni bir dönemin başlangıcını anlatacak.

Yılın diğer bir önemi olayı ise Mars gerilemesi, bu gerileme yılın sonlarına doğru olacak, 10 Eylül – 13 Kasım arasında devam edecek bu gerileme sizin ikili ilişkiler alanınızı da yönettiğinden bu dönemde her türlü ilişkide ekstra dikkatli olmanız gerekecek ve girişimlerinizde de dikkatli ilerlemek gereken bir dönem olacak.

Boğalar için bir öğrenme dönemi başladı ve bu yılın sonunda başladığınız yerde olmadığınızı ve kendinizde çok ilerleme kaydettiğinizi fark edeceksiniz. Sadece bu değişimlere açık olun ve yılın getireceği güzelliklere ve yeniliklere kendimi açıyorum deyin. Güzel bir yıl olması dileği ile…

Diğer burçlar için tıklayın↵

***Yazılar Güliz Kına Astroloji tarafından yazılmıştır. 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.