2020 Yılı Yengeç Burcu Yorumu!

0 4.233

2020 yılında burçları neler bekliyor? Yengeç ve Yükselen Yengeç burcu 2020 yılı yorumu!

Yengeç & yükselen Yengeç: 2020 yılı Yengeçler için önemli yıllardan birisi olmaya aday, 2019 yılında önünüze değiştir diye gelen ama çeşitli sebeplerden değişimden çekindiğiniz konuları 2020 yılı size değiştirecek. Özellikle yükselen Yengeçler için hayatlarında memnun olmadıkları her konuda değişim enerjisi yüksek. 2020 Yılı Yengeç Burcu Yorumu!

Yıl başlangıcında Yengeç – Oğlak aksında yaşadığımız tutulmaların devamı olan ve 2020 yılına girmeden hemen önce 26 Aralıkta yaşayacağımız Güneş tutulmasının karşılığı olan tutulma 10 Ocakta burcunuzda bir ay tutulması olarak gerçekleşecek. Bu tutulma Yengeçler için hayatlarında bir değişim, gelişim ve bitişler vaktini anlatacak. Yani yeni yıla bir bitiş ama akabinde bir başlangıçlar başlayabilirsiniz.

17 Şubat – 10 Mart arasında yaşanacak Merkür gerilemesi sizin uzaklar, seyahatler ve eğitimler alanınızda olacak. Bu dönemde eski bir konunun gündeme gelmesi, belki de eskiden okumak istediğiniz bir bölüm veya almak istediğiniz bir eğitimle ilgili konular söz konusu olabilir. Yine hukuksal konularda da eski bir konu gündeme gelebilir, yeni konulara özellikle bu konularla ilgili girişmek ise çok tavsiye edilmez bu dönemde. Bir eğitime başlamak veya sözleşme imzalamak için iyi bir dönem değil kandırılabilirsiniz.

2020 yılının hem zorlu ama hem de Jüpiter’in bu alandan geçmesi dolayısı ile şanslı gelişmeler yaşanacak alanı, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konuları. Bu yıl ortaklı bir iş yaparsanız ekstra dikkatli olun, başkası ile para alma verme konusu varsa da herşeyi yazılı yaptığınıza emin olun. İlişkiler konularında beklenmedik gelişmeler, özellikle yükselen Yengeçlerde bir evlilik veya evli olanlarda bir ayrılık söz konusu olabilir. Eğer birile ortak iş yapmak isterseniz bir danışmanlık alıp girişmeniz faydalı olur çünkü geri hareketi bol bir yılda olacağız. Yılın dikkat etmek gereken zamanları için özellikle bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

Yılın en önemli bir diğer gezegen gerilemesi ise 13 Mayıs – 24 Haziran arasındaki Venüs gerilemesi olacak. Venüs gerilemesi ilişkileri ve para konularını etkilediğinden dikkatli olmak gerekecek, bu geri hareket sizin haritanızın kapalı bir alanında olacağından özellikle yükselen Yengeçlerin ilişkiler konularında çok dikkatli olması gerekecek, birisi size doğruyu söylemiyor olabilir, ilişkide sizden birşey saklanıyor olabilir, eşinizle ilgili bilmediğiniz durumlar olabilir ya da siz gizli saklı bir ilişki yaşama durumunda olabilirsiniz. Bu dönemde eski eş veya sevgililer ile ilgili konularda gündeme gelebilir.

21 Haziran – 5 Temmuz tarihlerinde Yengeç – Oğlak aksında yaşayacağımız ve bir serinin sonunu anlatacak olan tutulmalar sizin için hayatınızda değişim yapılması gereken konuları çoktan üstüne basa basa belirttiği için son şans dönemi olacak. Yani bu döneme kadar değişimin gerekliliğini bildiğiniz halde birşey yapmaktan kaçındı iseniz bu tutulmalar size bir kırılım noktası getirebilir. Konular arasında kendinizle ilgili bir değişim, şehir değişimi, iş değişimi, yeni bir eğitim veya ilişki alanında ana bir değişim bu dönemde söz konusu olabilir. Bu senenin ikinci yarısında ise tutulmalar Yay – İkizler aksına geçecek ve sizin hem bilinçaltınızı, hem günlük rutininizi değiştirecek hem de iş yerinizle ilgili konularda değişimler getirecek.

Yılın diğer bir önemi olayı ise Mars gerilemesi, bu gerileme yılın sonlarına doğru olacak, 10 Eylül – 13 Kasım arasında Koç burcunda devam edecek bu gerileme sizin kariyer alanınızda olacağından ve kariyer alanınızın yöneticisi olduğundan ekstra önem taşıyacak. Kariyer alanınızda eski konular gündeme gelebilecekken, yeni konulara girişmek, kariyer veya pozisyon değişimi alanları dikkat edilmesi gereken alanlar olacak.

2020 yılı değişimler çok net olacak ama bunlar olmadan önce de bizi çok düşündürecek ve ileri geri yaptıracak bir yıl, hep söylediğim gibi değişimlere ayak uydurur ve izin verirseniz daha güzel bir dönem geçirirsiniz ki Yengeç için en önemli değişim yılları 2019 ve 2020 yılları olarak gözüküyor. Eğer bireysel haritanızdan detaylı analiz almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz. Sevgiyle kalın…

Diğer burçlar için tıklayın↵

***Yazılar Güliz Kına Astroloji tarafından yazılmıştır. 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.