2017 Balık Burcu Yorumu

0 6.961

Balık Burcu

Sevgili yükselen Balık’lar, bu yıl en çok gündeminizde konular finans, toplu projeler ve iş konuları olacak.

Yıl başında Merkür’ün retrosu ile iş alanınızda bazı yanlış anlaşılmalar veya hatalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. O nedenden söylemleriniz ve yaptıklarınız konusunda biraz daha tartarak yapmanız sizin hayrınıza olacaktır. Eski konular takılamınız ya da tekrar önünüze gelmesi olası. 8 Ocak tarihi ile bir çok durum sizin içi düzelmeye başalayacak.

Mars gezegeni balık burcunda ilerlediğinden biran önce aksiyonlar almak istiyorsunuz fakat yaptıklarınızın sonuçlarını tam ön göremediğinizden dolayı biraz kendinizi durduruyorsunuz. Finansal konular biraz sizin için karmaşık olduğundan bazı konularda çözmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Ocak ayında Venüs gezeninin burcunuza geçmesiyle birlikte sevme ve sevilme konularında güzel etkiler hayatınıza meydana gelecek. Mars gezegenin burcunuzdan ayrılması itibariylede Şubat ayı itibariyle parasal konularda oldukça olumlu gelişmele ve girişimler sizlerle olmaya başlayacak.

Venüs retrosu 4 Mart- 15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştince finansal, banka, kredi ve parasal konularda bir yavaşlama meydana gelecek. Bu dönem içerisinde girişimler ve atılımlarınızı ertlemenizi öneririz. Eski borçaların yapılandırılması söz konusu olabilir.

Bolluk, şans ve bereket gezegeni Jüpiter eşinizin parası, banka, krediler, miraslar, projelerle ilgili alanınızdan geçiyor. Bir ortaklık düşünüyorsanız retro gezegenlere dikkat ederek hareket edebilirsiniz. Daha önce bahsettiğimiz gibi eşten parasal destek ve miras konuları gündeminizde olabilir. 6 Nisan- 25 Ağustos tarihlerinde Jüpiter retro yapacağından dolayı geçmiş konular gündeme gelebilir ve hayatınızda bazı konularda yavaşlamalar meydana gelebilir. ( Tabi Jüpiter doğum haritanızda retro yapıyorsa etkisi zıt olacaktır. Olumlu durumlar sizi bekliyor olacaktır. )

Satürn gezeni iş ile ilgili konuları etkileyecektir. Bu senede kariyer konuları Satürn nedeni ile birazcık sıkıntılı olabilir. Tabi bu sıkıntı şu şekilde de olabilir. Yeni bir iş kurma ve bu işi hareketlendirmek için harcayacağını çaba ortaya çıkabilir. Çok çalışmanız gerekebilir. Haziran ayı itibariyle çok çalışmak sizi bekliyor olabilir.

Bu sene meydana gelecek Şubat ve Ağustos tutulmaları etkisiyle çevrenizde bulunun dedikoduculara dikkat etmenizi ve aynı zamanda da sağlınıza önem göstermenizi öneririz. Gene bu zamanlarda meydana gelecek iş ortaklıklarıda enine boyuna düşünerek ve sonuçlarını göz önünde bulundurarak hareket etmeniz gerekli.

Şahane bir yıl sizi bekliyor. Mutlu, sağlıklı ve herşeyin istediğiniz gibi olacağı bir yıl dilerim…

Daha Fazla bilgi için Güliz Kına Astroloji

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.