Başmelek İsrafil’in Mesajı

0 10.388

Merhabalar Sevgili Canlar,

…İsrafil’in mesajı…

İsrafilin mesajı bize sağlığın önemini hatırlatır. Ben Başmelek İsrafil görevim tüm insanoğlu, hayvan, bitkiler ve yaşayan her türe sağlık getirmektir. Zihin, Fizik, Ruh, Duygular; hiç biri birbirinden ayrılmaz. Sağlık sadece fiziksel değildir. O nedenden her  durumda  sizi iyileştirmem için benden yardım isteyin. Koşulsuz sevgi ve zümrüt yeşili sonsuz  ışığın muhteşem gücü ile  sizi iyileştirmem için beni çağırın.

Siz Yüce Allah’ın ruhundan üflendiniz ve mucizevi iyileştirme gücüne hepiniz sahipsiniz inanın! Gerçek bu İnan ki olsun. Eğer ki hastalığınız dünya okulundaki  bir sınavınız değilse iyileşmeniz için tüm ihtiyacınız olan enerji için kaynakları sağlarız. Bazı şifalanmalar uzun bazıları da çok kısa sürebilir. Bu tamamen gerekli derslerin alınması ile ilgilidir. Eğer ki iyileşmeniz  de bir ilerleme görmüyorsanız yaşadıklarımızdan ders çıkarmadığımızdan olabilir. ne zaman olumsuzu olumluya çevirip dersimizi alırız o anda mucizevi süreç başlayarak iyileşmeye başlarız.

Sevgililer hepinizin yüreğinde Yüce  Allah’ın  iyileştirici gücü mevcut! Kalbinizden derinliklerinden sevgiyle inanarak istediğinizde her şeyin nasıl istediğiniz şekilde meydana geldiğini izleyebilirsiniz. Şayet isterseniz sizlere yardım etmekten çok memnun olurum ve her durumda sizi duyar  yardım ederim.

Çok sevgili canlar hastalıkları siz kendiniz yaratıyorsunuz. Düşüncelerimiz ve yaşadıklarınız vücudunuzda hiç beklenmedik hastalıklar oluşturabilir. Hastalıklarınızın kaynağı sağlıksız düşünce, olumsuz duygular, düşük enerjilerdir. Kendinizi bir tohum gibi düşünün su verip onla ilgilenirseniz yeşerir ve büyür. Vermezseniz solar ve çürürler. O tohumu şifalandırırsan yaşamındaki hediyeyi görebilirsin. O nedenden kendinizi sevin. Düşünceleriniz ve Vücudunuz yüzyılların bilgeliği ile donatılmıştır. Bunu kullanın. Doktorlar bulgulara göre tedaviler uyguluyor ve sonuca yönleniyorlar sebebe değil. O yüzden sebebi de düşünüp onu uzaklaştırın ki en hızlı şekilde iyileşin.

İyi düşünün ki Öyle Olsun!

İyileşmek için düşüncelerinizi ve duygularınız hep olumluda tutun. Beyne  sağlıklı sinyaller gönderin. Tüm negatifleri yok edin. Düşüncelerinizi kontrol etmek için kimi zaman çok zordur. O bitmek durmayan ses sizi kemirebilir. Ancak onunla baş etme gücü sizde var. Mutlu olmayı hakettiğinizi asla ama asla unutmayın. Nasıl bir hayalimiz varken gözlerimizi kapatıp onu canlandırabiliyoruz. Mutluluğu da, sağlığı, huzuru ve sevgiyi de aynı şekilde resmedin. Kontrol sizin elinizde. Kendinizi  sadece size iyi gelen keyifli, huzurlu olduğunuz anlardaki güzelliklere yöneltin.

Hastalıklar vücudunuzun size verdiği mesajlardır. Kendinizi dinlendirin. Emin olun ki sizden daha önemli hiç bir şey yok. Düşüncelerinizi değiştirip içinizi huzurla doldurun. Beni şu ya da bu hasta etti demeyin. Hasta kelimesini tamamen hayatınızdan çıkarın. Artık o sizinle değil.  Benim görevim tüm evreni iyileştirmek. Lugatınızdan hasta kelimesini çıkarın. “Ben çok sağlıklıyım deyin”. Bilinçaltınız sağlıklı olduğunuzu kabul edecektir.

Zümrüt yeşili ışığım bir pelerin gibi hepinizin vücudunu sarsın. Tüm parlaklığım her bir hücrenize girerek onu ışıtsın. Negatif duygularınız dahil hepsi şifalansın. Eğer ki iyileşmek için inancınız yoksa özgür iradenize karşı çıkamayız. Gene hatırlayın size yardımcı oluyorum ve benden isteyin. Bizim mucizelerimiz sizlerin inancıyla mümkün olur.  Asla Unutmayın. An’da ve farkında Ol’un. Hepimiz yardım istediğinizde yardımcı oluyoruz. Kendinizi sevin ve her zaman aydınlığı  IŞIĞI seçin. Karanlığı değil.

Ve öyle de Oldu. Şükürler Olsun!

Başmelek israfil

Not:

Başmelek İsrafil; Yüce Allah’ın şifasının iyileştirici eli olup o muhteşem enerjisi ile şifacı meleklerin başı olan İsrafil yeryüzündeki tüm canlara o pırıl pırıl yeşil zümrüt rengiyle talep edildiği takdirde şifa verendir. (Ayrıca gece uykuya geçerken de yeşil zümrüt rengi enerjisiyle şifalanmaya niyet edebilirsiniz. Çünkü uykuya dalarken egonuz devre dışı kalır.) Ve teşekkür edin. Birde Sevgili Canlar, Lugatınızdan hastalık kelimesini çıkarın. Ben çok sağlıklıyım deyin. Biliçaltınıza bu sözleri yükleyin. (İnanın ben çok faydasını çok gördüm. Neredeyse 6 aydır ağrı kesici almıyorum.)

Yüce Allah’ın yarattığı tüm  canlara  şifa  olması niyetimizle,

Sevgide ve Işıkta kalın.

Teşekkürlerimizle…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.