26 Mart – 1 Nisan haftası Astroloji Yorumu!

0 3.457

26 Mart – 1 Nisan haftası Astroloji Yorumu!

Dolunay haftasından merhaba! Balık burcunda yaşadığımız hassas yeni ay sonrasında hayatta hassas olduğumuz alanlar ve kırgınlıklarımız tetiklendi bu hafta ise Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız ve ilahi adalet tecelli edecek! Kırdıklarımız, üzdüklerimiz, aldattıklarımız ve üzerinde düşünmediğimiz konular, kişiler, eskiler, geçmişimiz geri gelip karşımıza dikilecek. Cumartesi günü gerçekleşecek dolunayın etkilerini yazıyor olacağım. Bu haftanın bir diğer önemli olayı yine önceden yazdığım Merkür’ün geri hareketi olacak, dolunaya da Merkür eşlik edeceğinden geçmişimizden birçok konu gündemimize gelecek. Bu hafta burçlar nasıl etkileniyor diye bakarsak;

Koç Burcu:  Haftaya aileniz ve gayrimenkul konuları gündeminizde başlayacaksınız. Pazartesi öğleden sonradan itibaren Çarşamba günü akşam saatlerine kadar ise sizin için son derece hızlı geçecek. İlişkiler ve sevdiğiniz kişi ile ilgili konular gündeminizde olacak. Yine hobi olarak yapılan işler ve çocuklarla ilgili konularda ilginizi isteyecek. Perşembe ve Cuma günü Başak burcunda ilerleyecek Ay sizi çalışma moduna sokacak, detaylı çalışmalar ve temizlik, derleme – toparlama konuları gündeminizde olacak. Hafta sonunda ise ikili ilişkiler hatta geçmişinizde kalan bazı kişilerden haberler söz konusu olacak.
Boğa Burcu: Haftaya iletişim ve seyahat konuları gündemde başlayacaksınız. Haftanın ilerleyen günlerinde aileniz ile ilgili konular, gayrimenkul alım – satım, kiralama konuları gündeminizde olacak. Ayrıca aşk konularında da bazı gelişmeler yaşayacaksınız. Hafta sonunda ise işlerle ilgili konular gündeminizde olacak ve zihninizi meşgul edecek.
İkizler Burcu: Haftaya parasal konular gündeminizde başlayacaksınız, yine seyahatler ile ilgili konular ve bazı yakın akrabalar ile ilgili durumlarda ilginizi isteyebilir. Uzun süredir görmediğiniz birinden haberler alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru eviniz, yerleşiminiz ve ev değişimi gibi konular gündeminize gelebilir. Yine aileniz ile vakit geçirmek için güzel bir hafta sonu olacak.
Yengeç Burcu: Haftaya biraz kendinize odaklı ve kafanızı toparlamaya çalışarak başlayacaksınız, haftanın ilk yarısında gündeminizde parasal konular olacak. Para yönetimi belki eski borçlar – alacaklar gündeme gelebilir. Haftanın ilerleyen zamanlarında iletişim aksaklıkları ve yanlış anlaşmalar yaşanabilir. Bir sözleşme imzalayacaksınız dikkatli okumanızı tavsiye ederim. Yine kısa bir seyahat için planlamalarda yapabilirsiniz. Hafta sonu ailenizle olmanız ve sevdiklerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Ev işleri de yoğun olarak gündemde olacak.
Aslan Burcu: Haftaya yoğun bir başlangıç yapacaksınız ve haftanın ilk günlerinde hem kendinize hem de işlerinize vakit ayırmak isteyeceksiniz. Geçmişte yaptığınız bazı işlerden haberler gelebilir. Yine haftanın ikinci yarısında odağınız daha çok parasal konular ve alacaklarınız olacak. Yatırımlar da ilginizi isteyebilir sadece dikkatli davranın acele etmeyin. Hafta sonunda ise kısa bir seyahate giderek rahatlamaya çalışmanız söz konusu olabilir.
Başak Burcu: Haftaya biraz yavaş başlayacaksınız bilmediğiniz konular ve sizden saklanan bazı durumlar gündeminize gelebilir bugünlerde aksiyon almamaya ya da yaptığınız her şeyden emin olmaya dikkat edin. Burcunuzun yöneticisi geri harekette olduğundan bazı hatalar ve yanlış anlaşmalar gündemde olabilir. Çarşamba gününden sonrası sizin için daha enerjisi yüksek ve verimli olacak. Bugünlerde birçok haber alabilirsiniz bu eski işlerden veya uzun zamandır görmediğiniz kişilerden olabilir. Hafta sonunda Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay size parasal konularda haberler getiriyor olacak.
Terazi Burcu: Sizin için önemli gelişmelere açık bir haftaya başlıyorsunuz, hafta başında hem kariyer konuları hem de sosyal çevrenizden alacağınız destekler gündemde olacak. Çarşamba gününden sonra biraz daha içe dönük olacaksınız ve sağlığınızla ilgilenmeniz gerekebilecek. Cumartesi günü burcunuzda gerçekleşecek dolunay ise hayatınız ile ilgili birçok konuda size haberler getiriyor olacak. İlişkileriniz, geçmişinizde kaldığını düşündüğünüz kişilerden haberler söz konusu olabilecek.
Akrep Burcu: Haftaya kariyer konuları gündeminizde olarak başlayacaksınız, işleriniz yoğun olabilir ve önemli görüşmelere katılmanız gerekebilir.  Haftanın ilerleyen günlerinde arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden bazı konularda destekler almanız söz konusu olacak. Birçok görüşme ve konuşma yapabilirsiniz.  Hafta sonunda Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay bilmediğiniz bazı konuları gündeminize getirebilir yine sağlığınız ile ilgili konularda gündeminizde olabilir. Bu dönemde bazı check – up yaptırmanız iyi olacaktır.
Yay Burcu: Haftaya yurtdışı ile ilgili konular ve eğitim konuları gündeminizde başlayabilirsiniz. Yüksek eğitim ve yayıncılık konuları da aktif olacak bu hafta. Haftanın ilerleyen günlerinde kariyer konularınız gündeme gelecek, bazı gelişmeler ve eskiden gelen konular ilginizi isteyebilir. İlişkiler ile ilgili konularda haftanın ilerleyen günlerinin gündeminde olacak. Hafta sonunda gerçekleşecek dolunay hayalleriniz ve gerçekleştirmek istediğiniz şeylerle ilgili bazı konuları gündeminize getirecek. Yine arkadaş çevrenizle ilgili konularda da bazı gelişmeler yaşanabilir ve bilmediğiniz bazı şeyleri öğrenebilirsiniz.
Oğlak Burcu: Birebir görüşmeler gündeminizde olarak haftaya başlayacaksınız, her tür ikili ilişkiler konusu ilginizi isteyecek. Hafta başında ortak para konuları, bankalarla ilgili konular, ortaklıklar ve ortak yapılan işler gündeminizde olacak. Haftanın ilerleyen günlerinde eğitimler ve seyahatler ile ilgili konular ön planda olacak. Hafta sonunda Terazi burcunda meydana gelecek dolunay kariyeriniz ile ilgili ve özellikle eskiden gelen konuları gündeminize getirebilecek.
Kova Burcu: Bu hafta çalışma hayatınız ve çalışma arkadaşlarınız gündeminizde olacak. Birebir yapılacak konuşmalar ve görüşmeler haftanın ilk yarısında aktif olacak. Yine ikili ilişkiler ve evliliğiniz ile ilgili konularda gündemde olacak. Haftanın ilerleyen günlerinde finansal konular ilginizi isteyecek. Hafta sonunda Terazi burcunda meydana gelecek dolunay size yurtdışı ile ilgili konularla veya yurtdışında yaşayan birinden haberler getirecek. Bir yurtdışı seyahati ile ilgili bilgilerin gündeminize gelmesi hatta bazı eğitim konuları gündeminizde olabilir.
Balık Burcu: Hafta başında hem işiniz hem çalışma hayatınız hem de eviniz ile ilgili konular yoğun olarak gündeminizde olacak. Sizin için çalışan birinin bazı konuları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Sağlığınız ile ilgili bazı konularda ilginizi isteyecek. Hafta sonunda gerçekleşecek dolunay parasal konular ve miraslarla ilgili konuları gündeminize getirecek. Bankalar, kredi alma durumu ve bir yere yatırım yapmak söz konusu olabilir.

Astrolog Güliz Kına

Danışmanlık İçin Tıklayınız

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.