2017 ikizler Burcu Yorumu

0 9.167

ikizler Burcu

Sevgili Yükselen ikizler, 2017 yılında sizleri evlilik ve ilişki konuları bekliyor. Hem iş hem de aşk hayatınızda şahane gelişmeler olacak ancak Merkür’ün retrosu nedeni ile daha yavaş bir başlangıç yapıyor olacaksınız.

Yönetici gezegeniniz Merkür retrosu nedeniyle özellikle ev ve aile konuları sonrasında girişimlerinizde yavaş yavaş ilerleyecek. 8 Ocak tarihi ile Merkür düz harekete geçeceğinden bu tarihe kadar tüm kararlarınızı biraz askıya almanız sizin için daha uygun olacaktır. (Ek bir not olarak doğum haritanızda Merkür zaten retro yapıyorsa bu dönem içerisinde girişimleri gerçekleştirmeniz sizin için daha uygun olabilir.)

Mars kariyer alanınıza doğru hareket etmeye başlıyor ve bu süreç Ocak bitimine kadar devam ediyor olacak. Kariyer hayatınızla ilgili kafanıza karıştıran durumlar olabilir. 10 Ocak sonra alacağınız bir karar varsa hareket etmek sizin için çok daha doğru olacak. Şubat ayının başlangıcı ile hayalleriniz adımlar atmanız çok uygun olacaktır. 4 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında Venüs retro yapacağından dolayı çocuklar, iş hayatı ve aşk hayatı konularında bilginiz dışı gelişmeler olabilir. Eski sevgili ve eşinizden haber alırsanız şaşırmayın. Ayrıca çevrenizdeki kadınlara dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

Bereket, şanş ve bolluk gezegeni Jüpiter iş hayatı, çocuklar ve hobi alanınızı yönetiyor. 2017 yılı Ekim sonuna kadar şansınız devam ediyor olacak. Çocuk sahibi olabilirsiniz ya da bir çok kısmetle karşılaşabilirsiniz. ilişkiler konusunda sıkıntı yaşayan bir insansanız herşeyin lehinize gitmesi için harika bir dönem.

Sizin için sıkıntılı olabilecek alanlar ilişkiler, ortaklık veya evlilikle ilgili konular olabilir. Eğer ki bir ilişkiniz varsa problemli bir döneme girebilir ya da bekar iseniz yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. 6 Nisan – 25 Ağustos tarihleri arasında Satürn retro yapacağından dolayı destek almak ve tüm pürüzleri gidermek için bu dönemi kullanabilirsiniz.

2017 Şubat ve Ağustos’da meydana gelen tutulmalar eğitim alanında sizleri etkileyebilir. Yurtdışı ve yabancılar ile ilgili konular gündemizde olacak. Yurtdışına taşınma veya yurtdışı kaynaklı firmalarla çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Aynı şekilde yurtiçi-yurtdışı eğitimler almanız söz konusu. Ağustos ayı bu konularda belirleyici olacak.

Bu yıl Şubat ve Ağustos aylarında olacak bu tutulmalar sizin öncelikle olarak eğitim konularınızı etkileyecek. Aynı zamanda yurtdışı ve yabancılar ile yapılan işler alanını da etkilediğinden yurtdışına taşınma kararı alabilirsiniz, yurtdışında bir işe girebilirsiniz ya da yabancı bir firma ile çalışmaya başlayabilirsiniz. Yine eğitim alanında da yurtiçinde eğitim almak ya da yurtdışına gitmek veya kendi şehrinizde eğitim almak ile başka şehre taşınmak konuları gündem de olabilir. Özellikle Ağustos ayı bu konularda belirleyici olacak.

Şahane bir yıl sizi bekliyor. Mutlu, sağlıklı ve herşeyin istediğiniz gibi olacağı bir yıl dilerim…

Daha Fazla bilgi için Güliz Kına Astroloji

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.