2017 Yengeç Burcu Yorumu

0 8.047

Yengeç Burcu

Sevgili Yükselen Yengeç’ler,bu sene içerisinde gündeminizde olan konular iş hayatı ve aile konuları olacak. İlişkiler konusunda Merkür retrosu nedeni ile yavaş başlanıyor olsada Ocak ayı sonuna doğru işler biraz daha hızlanıyor olacak. Merkür’ ün bu retrosu kardeş, ilişki, akrabalarımız ve seyahat alanlarını etkileyecek. Bu nedenden dolayı yaşanabilecek anlaşmazlıklara dikkat edin. 8 Ocak itibariyle Merkür düz harekete geçerek tüm problemler çözülmeye başlayacak. (Eğer doğum haritanızda Merkür retro yapıyorsa ilk başlarda yaşanacak sıkıntılar tam tersi meydana gelerek size yarayabilir.)

Mars sizi yurtdışı seyahatleri konusunda etkiliyor ve harekete geçirerek biryerlere gitme isteği uyandır ancak Balık burcunda olması nedeni ilede kararsızlık karşınıza çıkıyor. 4 Mart – 15 Nisan arasında ise Venüs retro yapmasından dolayı kariyer alanını etkiliyor. Ev ve eş sorunları kariyere etkisi olabilir.

Bolluk, şans ve bereket gezegeni Jüpiter gayrimenkul, ev ve aile gibi konularda alanımıza giriyor. Ev satın alma, tadilat veya şehir değişikliği bu yıl içerisinde olası durumlar.

Sizi bira zorlayacak alanlar ise iş hayatı ve sağlık konuları olacak. Tabi bahsettiğim bu zorlanma durumu iş yoğunluğunuzun artması ya da terfinin getirdiği sorumluluklardan olabilir. Emeklerinizin meyvelerinide ayrıca toplayacaksınız. Bunlar dışında iş ve iş arkadaşlarınız değişimler gündeminizi oluşturabilir. 6 Nisan – 25 Ağustos tarihleri arasında Satürn retro yapacağından problemlerin düzeltilmesi ve destek alarak sorunların giderilmesi çok uygun bir dönem.

2017 yılında meydana gelecek olan Şubat ve Ağustos tutulmaları eğitim, yurtdışı ve yabancılar ilgili konuları etkiliyor olacak. Özellikle Şubat ayında ani haberler ve değişimler meydana gelebilir. Yurt dışı sizin için önemli konu olabilir. Yurtdışı firmaları ile iş birliği, yabancı bir firma ile çalışma, yurt dışında işe girme veya yurt dışına taşınma kararı bile alabilirsiniz.

Para ile ilgili alanlarınız oldukça hareketli gözüküyor. Para kazanma yollarınız değişebilir. Şubat ve Ağustos aylarında para ile değişim beklediğimiz ayla.

Şahane bir yıl sizi bekliyor. Mutlu, sağlıklı ve herşeyin istediğiniz gibi olacağı bir yıl dilerim…

 Daha Fazla bilgi için Güliz Kına Astroloji

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.