Dolunay’da Muhteşem Bir Arınma ve Şifa!

4 381.739
Dilediğini düşle, Düşlediğini amaçla, Amaçladığını yaşa! Çünkü bu yaşam senin. Kıymetini ve sevildiğini bil. (Üstad; Muhyiddin İbnü’l Arabi’nin Muhteşem söz’ünüde bilgilerinize sunuyorum. “UYANANA KADAR İNSAN GEZEGENLERİN TESİRİNDEDİR, UYANMIŞ KİŞİ GEZEGENLERE TESİR EDER.”)

Dolunay gün ve saati: 24.04.2024

Saat:02:50

Akrep Burcunda Dolunay 

Selamlar, Bu güzel Yeni Dolunay’ın bizlere  Uğur ve Şans getireceği, hislerimizin, sezgilerimizin ve iç görülerimizin artacağı, maddi manevi tüm güzellikleri yaşayacağımız  Muhteşem bir Dolunay olsun. “Kısa bir Dua:  Yüce Allah’ım, bize bugün ve bugünden sonra en güzel hayr kapılarını aç lütfen. Bizi uykumuzdan uyandır Ya Rabbim. Bizim için hayrlı Ol’anı bilen sensin. Sana şükür ve hamd etmeyi unuttuğumuz her an içinde özür dileriz. Lütfen bizi affet. Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru kolla bizi affet bağışla senden af VE BAĞIŞLANMA  diliyorum SENİ SEVİYORUM Ve bunu bize hatırlattığın her an için Yarabbim Sana Sonsuz, Sınırsız Şükürler Ol’sun. Sen Dua’ları kabul edensin” Lütfen Dua’larımızın Hayr’lı olanlarını kabul buyur Canım Allah’ım teşekkür ederim.

Dolunay” ın bulunduğu konum nedeni ile insanlar üzerinde farklı etkileri hem enerjisel hem de  dünyevi bir çok durumu etkileyebilir. Dolunay’daki bu güçlü etkiyi en olumlu şekilde kullanmak bizim elimizdedir. Arzu ederseniz bir de Şöyle diyebilirsiniz; İlahi Kaynaktan gelen pozitif değişimi ve enerjiyi tüm kalbimle ve sevgimle kabul ediyorum. İzinli olduğum herkese İlahi kaynaktan kendim dahil saf sevgi şifasının akmasına izin veriyorum ve niyet ediyorum. Ve öylede Ol’du.

Dolunay saatinde; eğer o saatte müsait değilseniz, dolunay saatine niyet ederek istemediğiniz ve neyi arkanızda bırakmak istiyorsanız aklınıza gelen ne varsa bir kağıda yazın.

Yaşamımız boyunca tekrarlayıp duran, bırakmak istediğimiz, hayatımızdan çıkarmak istediklerimiz olumsuz anılar, hatıralar tüm duygu ve düşüncelerimizi olumluya dönüştürmek için şahane, süper ve muhteşem bir zaman.

Yüce Allah’ım izninle, Sevgili Başmeleklerim, Rehber meleklerim; Aydınlanmış Üstatlarım lütfen bu Muhteşem Dolunay’ın muhteşem pozitif enerjisiyle ezelden, ebediyete yaşanmış ve yaşanacak olan ne varsa bu boyutta ve her boyutta, Evrendeki tüm yer ve zaman dilimlerinde, Atalarımdan gelen bilerek bilmeyerek benim yarattığım tüm karmalarımdan ve karmalarından; tüm yeminlerden, büyü, korku, borçlar, yerine getirilmemiş sözlerden, beddualardan, blokajlardan varlığımdaki tüm negatif enerjilerden beni, ailemi, çocuklarımı, sevdiklerimi ve yaratmış olduğun ve izinli olduğum tüm Canları arındırmayı benim ve bütünün en yüksek iyiliği için niyet ediyorum ve tüm bunları gitmesi gerekenleri sevgiyle kaynağa sunuyorum. Ve yerine  Sonsuz  Olan Yüce Yaratıcımdan  gelen tüm sınırsız saf sevgi, aydınlık ve pozitif enerjilere kalbimi açıyorum.(Diğerlerine alanımı kapatıyorum)

Sonsuz Teşekkürlerimizle…

Yüce Allah’ım İzninle;

Sevgili Başmelek Mikail; Bana zarar veren negatif tüm düşük enerjilerden arınmayı, mavi kalkanınla korumanı,

Sevgili Başmelek Haniel; Dolunay enerjisini  muhteşem, süper, neşeli ve keyifli bir şekilde hissetmemi enerji alanımın pozitife dönüşmesini,

Sevgili Başmelek Uriel; Psikolojik tıkanıklıkları (burada aklınıza ne gelirse yazın mesela İnatçı öfke, kin, bencillik, kibir, yüksek ego, kıskançlık, duygusu , düşünceleri ve buna benzer) olumsuz ne varsa temizlenip, şifalanması, Sevgili Başmelek Uriel; İlahi izinli olduğum kadar  Barış meleklerini yaşadığımız  Evrenimizde ve Ülkemizde Tüm Canlara; aşk, barış, uyum, kardeşlik bilinci, adalet getirmek için tüm şiddet olaylarının ve acıların son bulmasını herkesin Birle bütün olduğunu anlamasını aşk, sevgi ve barış dolu ışığımızı sevgiyle yaymamız için yardımcı olmanı,

Sevgili Başmelek İsrafil; Bedenim, zihnim, ruhum, kalbim, egom dahil içimi ve canımı acıtan her şeyi şifalanmasını bütün hücrelerimi, DNA’m dahil yeşil zümrütü rengi enerjinle yenilemem için bana yardımcı olmanı,

Sevgili Başmelek Ceremayel; Yaşamımda olumsuzluk yaşatan ve yaşattığım tüm insanları, olayları kendim dahil affetmemi ve affetmelerini  beni ağırlaştıran zehirlerden arınıp, eski gücümü tekrar elime almama yardımcı olmanı,

Sevgili Başmelek Raziel; Yaşamımı geçmiş, şimdi, gelecek ve tüm zamanlara doğru tüm blokajlardan arındırıp, özgürleştirip ve şifalandırmama yardımcı olmanı,

Sevgili Başmelek Ariel; Maddi ve manevi bolluk ve bereketle ilgili tüm geçmişten gelen blokajları kaldırmam için Yüce Allah’ımın izniyle meleklerimden tüm içtenliğimle ve samimiyetimle İlahi izinli olduğum kadarıyla hepimize yardımcı olmanızı talep ediyorum ve bu yeni dolunay ile birlikte tüm olumsuzlukları siliyor, iptal ediyor ve değişimimi başlatmaya bende  % 100 saf olan Sevgi ve kendi gücümü elimi almaya benim ve bütünün en yüksek hayrına Ol’ması için  niyet ediyorum.

Yüce Allah’ım izninle; İlahi olan sevgili Işık rehberlerimizin,  Başmeleklerimizin yardımıyla Yarattığın tüm pozitif ve aydınlık varlıklarınla Güzel Vatanımızı ve Dünya’mızı kaotik, şiddet dolu ortamlardan ve  negatif tüm enerjilerden İlahi izinli olduğum kadarıyla arındırmanı ve onları sevgiyle kaynağa götürmenizi boşalan yerlere hepimizin kalplerini İlahi kaynaktan gelen koşulsuz sevgiyle doldurup  ve tüm bedenlerimin Yüce Yaradanımın Işığıyla pırıl pırıl parlamasına niyet ediyorum. Ve öylede oldu. Şükürler olsun.

Not:

İstemediklerinizi kağıda yazarken yaşamış gibi hayal edin. Sonra bu kağıdı talepleriniz ve niyetiniz olmuş gibi kalbinize odaklanarak hissederek sevgiyle yakın küllerini doğaya veya akan bir suya atın.(Lavabonuza atıp suyu açabilirsiniz.) Gülümseyerek işleminizi tamamlayın. Size zarar veren her şeyin yakıp kül olduğunu gördünüz. Ohhhh be kurtuldum da diyede bilirsiniz.(inat,öfke, ön yargı,kaygı, kıskançlık,.güvensizlik, değersizlik, yetersizlik, sigara, alkol bağımlılık yapan ne varsa vb. bırakma zamanı)Tabi ki kalpten samimiyetle inanarak isterseniz.

Yeni ve güçlü Dolunay’ın  enerjisi;  kalpten istediğiniz takdirde aydınlanmanın, farkındalığınızı, özgürlüğünüzü kazanacağınız; kısıtlamalardan arınıp tüm olumsuzluklardan ve üstünüze binmiş eski yüklerden kurtulup rahatladığınızı hissedeceğiniz muhteşem bir dolunay. Ol’sun. Dengede kalıp  an’ı yaşamamız dileğimizle….. Şifa olsun.

Sevgide ve Işıkta Kalın.

Sonsuz Teşekkürlerimizle

♥ Yeni Ay hakkında yazılarımız sizlerle↵

Dolunay Etkileriden Arınma Meditasyonu

Meleklerle Gücünüzü Keşfedin YouTube’ta bizi takip edip sizi rahatlatacak videolarımızı izleyebilirsiniz. ↵

Meleklerle Gücünüzü Keşfedin Instagram’da bizi takip edip son yazılarımızı kaçırmayın . ↵

Bugün İçin Sana Yardımcı Olacak Başmelek İçin Aşağıdaki Karta Tıklayınız. 
Başmelek Kartı
  1. Enise diyor

    Her dolunayda yapıyorum, sonsuz teşekkürler

  2. Fatima diyor

    Tüm kalbimden teşekkür ederim

  3. Esin diyor

    İlk defa yapıyorum çok çok çok teşekkürler…

  4. Aysel diyor

    Teşekür ediyorum harika çalışmalarınızı takip ediyorum

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.